Pagina 137 - Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 137 din 139


Tranzactii mai sigure cu cardurile CEC

CEC s-a certificat pentru standardul care ofera securitate maxima pentru tranzactiile pe internet. In curand, persoanele fizice care detin carduri CEC vor putea beneficia de aceasta facilitate.

3 Mai 2006 | Carduri

Home?Bank ? internet banking de la ING

ING a lansat platforma de internet banking Home?Bank. Taxa de activare a serviciului este de 75 de lei, iar lunar se percepe o taxa de utilizare de 3 lei.

26 Aprilie 2006 | Carduri

BCR lanseaza carduri pentru adolescenti

Visa Electron JUNIOR este ultimul card de debit cu utilizare internationala introdus de BCR. Produsul este destinat tinerilor intre 14 si 18 ani si beneficiaza de scutiri la comisioane.

26 Aprilie 2006 | Carduri

Performantele pietei cardurilor premiate de NO-CASH

BRD a primit titlul de ?Cel mai dinamic emitent de carduri in 2005?, in cadrul Galei NO-CASH. ?Premiera anului? a fost considerata lansarea primului card cu cip de catre ProCredit Bank.

17 Aprilie 2006 | Carduri

GECAD promoveaza comertul electronic

GECAD ePayment a demarat o campanie de educare si promovare a comertului electronic. Proiectul are ca suport o emisiune zilnica la postul Realitatea TV si un site privind comertul electronic.

16 Aprilie 2006 | Carduri

VISA devine partener exclusiv FIFA din 2007

Incepand din 2007, VISA International va deveni partener exclusiv FIFA, la categoria ? servicii financiare ?. Compania va sponsoriza o gama larga de competitii, inclusiv Cupa Mondiala.

9 Aprilie 2006 | Carduri

A aparut cardul de credit FIFA World Cup 2006

Raiffeisen Bank ofera clientilor sai cardul de credit ?FIFA World Cup 2006?. Produsul este disponibil in editie limitata, numarul de carduri puse in vanzare fiind de 15.000.

8 Aprilie 2006 | Carduri

OTP introduce platforma e-banking

Din 3 aprilie, OTP Bank pune la dispozitia clientilor o solutie de internet banking si un call center, grupate sub denumirea OTPdirekt. Accesul la aceste servicii este gratuit.

4 Aprilie 2006 | Carduri

ABN Amro emite carduri de credit

ABN Amro a introdus din martie in oferta sa cardurile de credit. Card Perfect este emis sub sigla MasterCard, in variantele Standard si Gold. Lansarea oficiala va avea loc joi.

3 Aprilie 2006 | Carduri

ING vinde carduri cu cip

Pe 3 aprilie, ING a lansat cardul cu cip MasterCard Standard International. Acesta este un card de debit cu utilizare internationala si este atasat contului curent Cont?ROL.

3 Aprilie 2006 | Carduri

Inapoi sus