Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 137 din 138


ING vinde carduri cu cip

Pe 3 aprilie, ING a lansat cardul cu cip MasterCard Standard International. Acesta este un card de debit cu utilizare internationala si este atasat contului curent Cont?ROL.

3 Aprilie 2006 | Carduri

Solutii pentru cresterea vanzarilor online de software

GECAD ePayment introduce programul de afiliati pentru platforma de comert electronic Avangate. Sistemul permite producatorilor de software sa-si selecteze afiliati pentru cresterea vanzarilor pe net.

30 Martie 2006 | Carduri

Card co-branded pentru studenti de la BCR

BCR si asociatia EURO<26 ofera studentilor la cursurile de zi un card de debit co-branded. Detinatorii de card beneficiaza de comisioane reduse si de asigurare medicala gratuita.

27 Martie 2006 | Carduri

MasterCard trimite suporterii la Mondiale

Detinatorii de carduri MasterCard au sansa de a vedea pe viu una dintre semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal ? Germania 2006.

21 Martie 2006 | Carduri

Card dedicat functionarilor publici

Membrii Sindicatului National al Functionarilor Publici isi pot achizitiona un card-legitimatie de la Romexterra Bank. Poza detinatorului este imprimata pe fata cardului.

21 Martie 2006 | Carduri

Cardurile CEC au cautare

In numai trei luni de la intrarea pe piata cardurilor, CEC a reusit sa emita 25.000 de carduri. In plus, banca isi extinde rapid reteaua de echipamente electronice care permit retragerea de numerar.

19 Martie 2006 | Carduri

Cardurile vin de hac facturilor
Cardurile vin de hac facturilor

La inceput, plata facturilor la utilitati prin intermediul cardurilor a fost orientata catre bancomatele bancare. In ultima perioada lucrurile au inceput sa se schimbe. Au fost dezvoltate solutii care permit platile de la comercianti, iar in viitorul apropiat centrul de greutate s-ar putea muta in privinta obligatiilor bugetare, pe internet.

13 Martie 2006 | Carduri

Cardurile lupta cu cancerul

Primul card de credit umanitar din Romania a fost lansat de EuroLine Style Euroline Retail Service impreuna cu campania internationala ?Moda tinteste cancerul mamar? . Si nu intamplator pe 8 martie.

13 Martie 2006 | Carduri

Card co-branded BCR si Ultra PRO

BCR a lansat in ianuarie un nou card de credit co-branded cu Ultra PRO Computers. Limita maxima de credit a acestui card VISA este echivalentul a 5000 euro.

9 Martie 2006 | Carduri

BRD se implica in eCommerce

BRD?Groupe Soci?t? G?n?rale a lansat, la sfarsitul lunii ianuarie, serviciul eCommerce BRD, destinat atat clientilor posesori de carduri, cat si comerciantilor acceptanti.

9 Martie 2006 | Carduri

Inapoi sus