Pagina 133 - Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 133 din 139


BRD si GECAD ePayment dezvolta comertul electronic

BRD si GECAD ePayment au lansat un serviciu comun de comert electronic. De asemenea, a fost lansat si un parteneriat strategic care vizeaza dezvoltarea sectorului de eCommerce.

1 Octombrie 2006 | Carduri

Creste atractia pentru carduri

Datele publicate de Visa pentru cel de-al doilea trimestru din 2006 arata popularitatea tot mai mare de care se bucura cardurile in ochii romanilor. Intr-un singur an, numarul locatiilor comerciale care accepta cardurile s-a majorat cu peste 50%, iar valoarea platilor cu carduri la comercianti s-a dublat.

26 Septembrie 2006 | Carduri

Finansbank isi creste cota pe piata cardurilor

In numai trei ani de la emiterea primelor carduri, Finansbank si-a majorat spectaculos numarul locatiilor de acceptare a cardurilor proprii - CardFinans Avantaj.

21 Septembrie 2006 | Carduri

Bancpost va plati pensiile pe card

Bancpost prelungeste plata pensiilor si in octombrie in aceleasi conditii ca si pana in prezent, iar ulterior clientii vor putea opta pentru varianta de plata pe card.

20 Septembrie 2006 | Carduri

Mobile banking pentru abonatii Orange

Raiffeisen Bank a extins aria de utilizare a serviciului de mobile banking si pentru abonatii Orange, care vor putea efectua tranzactii bancare de pe telefonul mobil.

17 Septembrie 2006 | Carduri

MasterCard lanseaza un card pentru clientii de top

MasterCard Worldwide a lansat World Elite MasterCard, o platforma de carduri pentru consumatorii de top, companiile mici si directorii corporatiilor importante.

17 Septembrie 2006 | Carduri

CR Firenze introduce internet banking

Banca CR Firenze a introdus o solutie de internet banking, prin care ofera clientilor acces permanent la conturile lor. Pentru acest serviciu, banca nu percepe taxa de instalare sau abonament lunar.

17 Septembrie 2006 | Carduri

Tranzactii online la bursa

BT Securities si Banca Transilvania au lansat astazi aplicatia online BT Trade, destinata tranzactionarii actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti.

12 Septembrie 2006 | Carduri

Inapoi sus