top banner

Pagina 132 - Carduri: Articole, știri și sfaturi financiare

Amenzile de circulatie se pot plati pe internet

Din 28 noiembrie 2006, amenzile de circulatie in Bucuresti se pot plati cu cardul pe internet, accesand site-ul www.ghiseul.ro. Pe viitor, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei intentioneaza dezvoltarea acestui proiect, astfel incat sa faciliteze plata la scara nationala a impozitelor, taxelor si amenzilor de catre populatie.

30 Noi 2006 | Carduri

OTP si MOL lanseaza un card de credit

OTP Bank si MOL Romania au lansat un card de credit cobranded sub sigla MasterCard. Cardul dispune de un program de loialitate pentru clientii care alimenteaza cu carburanti la benzinariile MOL.

29 Noi 2006 | Carduri

BCR acorda bonus la cumparaturile pe card

In perioada 1 decembrie 2006- 31 ianuarie 2007, BCR acorda un bonus de 2% din valoarea cumparaturilor efectuate la comercianti cu cardurile de credit emise de banca.

28 Noi 2006 | Carduri

Internetul ieftineste creditele

Persoanele care folosesc serviciile de internet banking sunt mai loiale fata de banca, este concluzia unui studiu de piata realizat de Deutsche Bank in Germania. In schimb, aceste persoane sunt mult mai bine informate despre costul produselor, astfel ca bancile sunt fortate sa-si diminueze marjele de profit.

23 Noi 2006 | Carduri

O noua promotie la carduri de credit

In perioada 15 noiembrie-7 ianuarie, Finansbank deruleaza campania de Craciun la cardurile de credit, prin care ofera avantaje atat posesorilor de card cat si clientilor potentiali.

23 Noi 2006 | Carduri

Cardul ia locul creditului cu buletinul

Pe 21 noiembrie, Cetelem si Flanco au anuntat lansarea oficiala a unui card de credit cobranded. Acesta este emis sub sigla MasterCard si are o arie de utilizare internationala. Rata dobanzii este de 25%, iar suma minima de rambursat este de minim 4% din creditul utilizat. Cardul dispune de o perioada de gratie de cel mult 45 zile.

21 Noi 2006 | Carduri

Carduri pentru fanii calatoriilor cu avionul

Bancpost si compania aeriana Tarom au lansat primele carduri de credit co-branded American Express. Acestea se adreseaza celor care calatoresc frecvent cu avionul. Folosirea cardurilor la cumparaturi sau pentru retrageri de numerar de la bancomat, le permite detinatorilor sa acumuleze puncte care pot fi transformate in zboruri gratuite cu Tarom.

10 Noi 2006 | Carduri
Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară