Sfarsitul de trimestru ar putea aduce cresteri la bursa

Analistii KTD Invest vad cresteri la bursa in urmatoarele zile, generate de incercarea fondurilor de investitii de a-si “cosmetiza” portofoliile pe final de trimestru.

“Ca o consecinta a acestor manevre de cosmetizare, de regula bursele au usoare cresteri la nivelul indicilor in ultima saptamana din trimestru, trimestru destul de dificil pentru burse”, au subliniat analistii KTD Invest.


Incepand de saptamana viitoare, marile companii internationale vor incepe sa raportreze rezultatele financiare pe trimestrul III, iar in viziunea KTD Invest exista o probabilitate destul de mare ca acestea sa fie pe placul investitorilor.

In plus, piata bursiera globala vine dupa un doua luni nefavorabile, ceea ce reprezinta un motiv un plus pentru care este asteptata o evolutie pozitiva in urmatoarele zile, si chiar saptamani.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


De ce datul cu banul poate sa fie mai profitabil decat investitia in CFD-uri
De ce datul cu banul poate sa fie mai profitabil decat investitia in CFD-uri

Apetitul pentru investitii speculative si toleranta la risc sunt maxime pe final de ciclu economic si monetar, desi cei care reusesc sa nu piarda bani fac parte dintr-o minoritate destul de restransa.

11 Noiembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

De la milionar la falit din criptomonede
De la milionar la falit din criptomonede

Patania investitorilor in „SQUID” care si-au vazut detinerile urcand de la zero la 2.800 dolari si apoi cobarand din nou la zero intr-o singura saptamana ar trebui sa dea de gandit celor care cred ca exista cai sigure spre imbogatire.

4 Noiembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Criza energetica se va reflecta mai putin in dividendele actionarilor
Criza energetica se va reflecta mai putin in dividendele actionarilor

Facturile la energia electrica si gazele naturale s-au tot scumpit accelerat in ultima vreme. Puteau fi evitate pierderile consumatorilor casnici pariind pe actiunile producatorilor?

2 Noiembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Evergrande aminteste de falimentul Lehman Brothers
Evergrande aminteste de falimentul Lehman Brothers

Posibilul faliment al colosului imobiliar Evergrande a dat fiori investitorilor la inceputul saptamanii, bursele suferind corectii severe. La o privire mai atenta insa, cele doua falimente nu sunt comparabile.

23 Septembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus