Orarul de tranzactionare la BVB se prelungeste pentru o serie de actiuni

Predeschiderea tranzactionarii ATS Actiuni americane la BVB (sectiunea XRSA) va incepe cu o ora mai devreme, respectiv la 15:30, in perioada 15 – 29 martie.

Masura a fost adoptata pentru a nu exista un decalaj intre ora de deschidere a pietei principale pe care sunt listati emitentii americani tranzactionati la BVB si cea de deschidere a pietei ATS Actiuni americane (sectiunea XRSA).


Decizia a fost luata in conditiile in care Romania trece la ora de vara pe 31 martie, in timp ce in SUA s-a trecut la noul orar inca din 10 martie.

In prezent investitorii romani pot investi, prin intermediul BVB, in actiuni ale companiilor americane Apple, Bank of America, Intel, Visa, The Coca Cola Company, Google, Microsoft, JP Morgan Chase, McDonald’s, Merk&Co.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Pariul pe indici, bun si in momentele de incertitudine la bursa
Pariul pe indici, bun si in momentele de incertitudine la bursa

Bursa de Valori a inceput anul 2022 pe o tendinta de scadere a lichiditatii, desi s-au bifat noi maxime istorice pentru indicele BET, iar volatilitatea poate fi cuvantul de ordine pentru acest an.

13 Ianuarie 2022 | Investitii (fonduri + burse)

Joburi pentru 2022: dezvoltator imobiliar in Metavers
Joburi pentru 2022: dezvoltator imobiliar in Metavers

Precum achizitiile de proprietati imobiliare in Second Life in urma cu 15 ani, speculatiile cu terenurile virtuale din Metavers sunt acum la mare moda.

29 Decembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Ce ne rezerva pietele financiare in 2022?
Ce ne rezerva pietele financiare in 2022?

Euforia plasamentelor in actiuni si crypto poate pali sau chiar lasa locul depresiei, preturile mari la energie vor fi corectate abia dupa inchiderea unor mari capacitati industriale, pretul imobiliarelor si dobanzile vor merge in sens invers.

27 Decembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

De ce nu putem cumpara titluri de stat Tezaur online?
De ce nu putem cumpara titluri de stat Tezaur online?

Daca in cazul certificatelor de trezorerie din cadrul programului Fidelis achizitiile se pot face direct din platforma brokerilor, pentru titlurile din programul Tezaur fiecare investitor trebuie sa ajunga personal la Posta sau la Trezorerie, pierzand timp pretios.

7 Decembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus