Numarul de tranzactii intermediate de Intercapital a urcat cu 5% in primul semestru

In primele 6 luni ale anului, Intercapital Invest a intermediat tranzactii cu actiuni si unitati de fond la BVB de 381 milioane lei, in usoara crestere, de 5%, fata de perioada similara din 2010.


Comparativ cu primele 6 luni din 2009 insa, valoarea totala a tranzactiilor a urcat cu peste 150%.

Pe celelalte piete operate de BVB, Intercapital Invest a inregistrat in prima jumatate a anului tranzactii cu obligatiuni in valoare de 805.000 lei, cu produse structurate in valoare de 972.400 lei si cu instrumente derivate in valoare de 233.100 lei.

La Sibex, Intercapital Invest a intermediat tranzactii cu derivate in valoare de 317,8 milioane lei in prima jumatate a anului 2011. Valoarea tranzactiilor companiei cu actiuni la Sibex in perioada analizata a fost de 4,4 milioane lei, fata de 0,7 milioane lei in primele sase luni ale anului 2010.

Numarul clientilor companiei de brokeraj a ajuns la 4.684 la sfarsitul lunii iunie 2011, fata de 4.379 in urma cu un an. Cifra de afaceri estimata pe primele sase luni ale anului curent a fost de 1,23 milioane lei, fata de 1,85 milioane lei pe primele sase luni din 2010 si de 1,17 milioane lei in perioada similara din 2009.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Ghid de supravietuire investitionala pe frontul inflatiei
Ghid de supravietuire investitionala pe frontul inflatiei

Ne vom confunta in perioada urmatoare cu o inflatie mai mare decat de obicei, in conditiile in care instrumentele de interventie ale bancilor centrale sunt limitate de gradul mare de indatorare din prezent. Cum ar trebui sa se protejeze micii investitori?

14 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?
Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?

Fondul Proprietatea (FP) a cerut ca in AGA din 13 mai sa se dezbata acordarea de dividende suplimentare de 1 miliard lei. In 2020, 2019 si 2018 solicitari similare fusesera acceptate.

4 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Cum se explica efervescenta bursei
Cum se explica efervescenta bursei

Un numar tot mai mare de emisiuni de actiuni si obligatiuni bat la poarta BVB in ultima vreme, maximele pre-criza financiara au fost depasite de catre indici, iar apetitul de risc e in crestere odata cu sperantele ca pandemia se va sfarsi in curand.

21 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa
Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa

Daca in ceea ce priveste companiile din Horeca ultimul an a fost dezamagitor, furnizorii de gadgeturi electronice si-au vazut conturile pline pe fondul unei cereri in crestere.

1 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus