top banner

Nou serviciu de informare la BVB

03 Noiembrie 2016 | Autor: Conso

Bursa de Valori Bucuresti a lansat un nou serviciu de informare, furnizand investitorilor elemente pe care trebuie sa le cunoasca la debutul sedintei de tranzactionare. Astfel, pe portalul propriu, intre orele 8.30 si 10.15, inaintea deschiderii sesiunii de tranzactionare, vor fi afisate informatiile de baza inaintea oricaror deschideri de pozitie.
Potrivit unui comunicat al institutiei, serviciul, denumit "Ce trebuie sa stii inainte de inceperea sedintei la BVB", este disponibil incepand din data de 3 noiembrie.
Caseta aferenta acestui serviciu contine cele mai recente valori ale indicilor bursieri, variatia procentuala calculata pentru diferite perioade (zi, luna, an), top 3 companii din componenta indicelui extins BET-XT, in functie de valoarea tranzactionata, crestere sau descrestere procentuala, calendarul principalelor evenimente corporative ale companiilor listate pe Piata Principala, rapoarte curente ale emitentilor si comunicate si evenimente organizate de BVB.
“Acest serviciu face parte dintr-o gama mai larga de instrumente si servicii oferita de BVB pentru a apropia bursa de investitorii individuali, alaturi de aplicatiile de tranzactionare online, platforma universala sau concursul ”Condus de Randament”. Lansarea acestui serviciu ofera investitorilor o privire de ansamblu asupra activitatii de tranzactionare a zilei, inainte de inceperea acesteia”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.
In plus, caseta cu informatiile legate de pretul si volumul potentiale de deschidere ramane disponibila in pre-deschiderea pietei in partea stanga inferioara a site-ului BVB.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Investitii

Alte Articole

Dupa Hidroelectrica, un nou IPO de energie la bursa

Dupa Hidroelectrica, un nou IPO de energie la bursa

Oferta publica a grupului Premier Energy PLC se deruleaza intre 8-15 mai, subscrierile din primele 3 zile au un discount de 5%, iar raportul pret/profit (PER) dupa majorarea de capital, este in jur de 7.

09 Mai 2024 | Investitii
Un an si jumatate „de aur” dar nu numai pentru metalul galben. Ce urmeaza?

Un an si jumatate „de aur” dar nu numai pentru metalul galben. Ce urmeaza?

Desi cresterea pretului aurului a atins 50% din septembrie 2022, satisfactia celor care au pariat pe acesta a fost comparabila cu a detinatorilor de actiuni in ciuda politicii monetare restrictive.

02 Mai 2024 | Investitii
Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din sectoare diverse de activitate: OMV Petrom, Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Digi Communications, Transgaz, Banca Transilvania, Electrica, BRD – Groupe Societe Generale, One United Properties, Medlife, Transport Trade Services, Transelectrica, Teraplast, Aquila Part Prod Com, Purcari Wineries – acestea sunt doar o parte dintre ele. Performantele actiunilor acestor companii pot fi o idee buna pentru o parte din economiile oricrei persoane sau companii.

18 Apr 2024 | Investitii
Companiile din energie nu mai sunt un Eldorado al dividendelor

Companiile din energie nu mai sunt un Eldorado al dividendelor

Cresterea agresiva a cotatiilor din ultimul an si dinamica mai modesta a profiturilor au redus randamentul la dividend pentru actiunile listate sub cel al depozitelor la termen in mai multe cazuri.

28 Mar 2024 | Investitii

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul