Intercapital a intermediat tranzactii cu actiuni si unitati de fond de peste 460 milioane lei in primele 9 luni

Intercapital Invest a intermediat tranzactii cu actiuni si unitati de fond de peste 460 milioane lei la BVB in primele 9 luni. Valoarea este apropiata de cea aferenta perioadei similare din 2010.


Pe celelalte piete operate de BVB, societatea de brokeraj a inregistrat tranzactii cu instrumente derivate in valoare de 6,6 milioane lei, produse structurate in valoare de 1,6 milioane lei, respectiv obligatiuni in valoare de 0,8 milioane lei.

Pe bursa SIBEX, societatea a intermediat tranzactii cu derivate in valoare de peste 485 milioane lei in primele trei trimestre ale anului curent, in crestere usoara fata de 406 milioane lei in primele noua luni ale anului 2010. Valoarea tranzactiilor companiei cu actiuni la Sibex in perioada ianuarie - septembrie 2011 a fost de 4,5 milioane lei.

Numarul clientilor investitori in actiuni si derivate ai Intercapital Invest a atins 4.726 la sfarsitul lui septembrie 2011, fata de 4.435 la sfarsitul lui septembrie 2010. Cifra de afaceri estimata a companiei pe primele noua luni ale anului curent a fost de 1,7 milioane lei, fata de 2,3 milioane lei pe primele noua luni ale anului 2010.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa
Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa

Daca in ceea ce priveste companiile din Horeca ultimul an a fost dezamagitor, furnizorii de gadgeturi electronice si-au vazut conturile pline pe fondul unei cereri in crestere.

1 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Multe companii listate au avut profituri in crestere in anul pandemiei
Multe companii listate au avut profituri in crestere in anul pandemiei

Desi au existat domenii de activitate lovite dur in primul an al pandemiei, in special din zona Horeca, 2020 a avut si multi premianti la bursa din perspectiva evolutiei profitului si cifrei de afaceri.

10 Martie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Agroland repeta povestea Safetech. Apare o noua moda la BVB?
Agroland repeta povestea Safetech. Apare o noua moda la BVB?

In 2021 reteta de succes la bursa a inclus ca ingrediente plasamentul privat, listarea la bursa si un profit urias asigurat inca din prima zi. Se poate permanentiza acest model sau asistam doar la exceptii bine popularizate?

8 Martie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Tentatii tot mai mari pentru banii din depozitele la termen
Tentatii tot mai mari pentru banii din depozitele la termen

In 2021, peste reducerea dobanzilor la termen se suprapun oferte mai generoase din piata titlurilor de stat, a obligatiunilor listate, a ofertelor publice de actiuni de la bursa.

5 Februarie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus