In octombrie incep noi cursuri de formare profesionala pe piata de capital

In octombrie, in cadrul programului de formare profesionala continua pentru angajatii din  piata de capital, Asociatia Brokerilor va organiza 14 sesiuni de cursuri gratuite.

Personalul companiilor si institutiilor din domeniul valorilor mobiliare, are posibilitatea sa participle la cursul de “Leadership”, care va fi organizat in Bucuresti, in cadrul a doua sesiuni, precum si la cursul de “Management financiar, management de risc al investitiilor”, care va fi organizat in Bucuresti si in Brasov, dar si la cursul de “Produse de investitii folosite in alte state UE”, care se va desfasura la Bucuresti, in cadrul a doua sesiuni.

Toti angajatii din piata de capital pot beneficia de cursurile de: "Planificarea vanzarii", care va avea loc in Bucuresti si Cluj-Napoca, "Identificarea si gasirea de solutii la nevoile clientului", desfasurat in Bucuresti si "Tehnici de negociere", sustinut in Bucuresti si Brasov. Temele propuse vor ajuta brokerii in vederea abordariki profesionale a clientilor si a promovarii etice a produselor si a serviciilor financiare specifice pietei de capital.

Asociatia Brokerilor propune tuturor entitatilor care isi desfasoara activitatea in piata de capital si un curs de "Comunicare" care va avea loc la Bucuresti si Constanta.

Detalii despre perioadele de desfasurare a cursurilor pot fi gasite pe site-ul Asociatiei Brokerilor.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Cresterea dobanzilor descurajeaza investitiile in obligatiuni
Cresterea dobanzilor descurajeaza investitiile in obligatiuni "vechi"

Cresterea inflatiei a fortat in ultima vreme Ministerul Finantelor sa se imprumute mai scump de la banci si populatie. Este o veste buna pentru cei care vor cumpara noile obligatiuni dar una nefericita pentru cei care detin deja unele mai vechi.

15 Septembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Sunt si esecuri la BVB: Ce profil au investitorii care au pierdut peste 20% in 3 luni
Sunt si esecuri la BVB: Ce profil au investitorii care au pierdut peste 20% in 3 luni

Desi la finalul lunii iunie, plasamentul privat cu actiunile Appraisal&Valuation se inchidea cu succes, actiunile fiind suprasubscrise de peste 4 ori, la inceputul lunii septembrie listarea la bursa aducea o corectie cu 24% din prima zi.

7 Septembrie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Un pariu riscant-rezultatele financiare ale companiilor listate
Un pariu riscant-rezultatele financiare ale companiilor listate

Modul in care vor evolua cotatiile unor companii listate la bursa dupa publicarea rezultatelor financiare este mai mereu o buna ocazie pentru speculatii. Insa pariul se poate dovedi riscant, existand posibilitatea ca lucrurile sa nu iasa asa cum ne doream.

19 August 2021 | Investitii (fonduri + burse)

E momentul ideal pentru investitia in fonduri mutuale de actiuni?
E momentul ideal pentru investitia in fonduri mutuale de actiuni?

Cu bursele la maxime istorice si revenirea apetitului de consum, multi ar putea considera ca este momentul ideal pentru o investitie in fonduri mutuale de actiuni. Dar care sunt perspectivele pe termen mediu?

27 Iulie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus