In octombrie incep noi cursuri de formare profesionala pe piata de capital

In octombrie, in cadrul programului de formare profesionala continua pentru angajatii din  piata de capital, Asociatia Brokerilor va organiza 14 sesiuni de cursuri gratuite.

Personalul companiilor si institutiilor din domeniul valorilor mobiliare, are posibilitatea sa participle la cursul de “Leadership”, care va fi organizat in Bucuresti, in cadrul a doua sesiuni, precum si la cursul de “Management financiar, management de risc al investitiilor”, care va fi organizat in Bucuresti si in Brasov, dar si la cursul de “Produse de investitii folosite in alte state UE”, care se va desfasura la Bucuresti, in cadrul a doua sesiuni.

Toti angajatii din piata de capital pot beneficia de cursurile de: "Planificarea vanzarii", care va avea loc in Bucuresti si Cluj-Napoca, "Identificarea si gasirea de solutii la nevoile clientului", desfasurat in Bucuresti si "Tehnici de negociere", sustinut in Bucuresti si Brasov. Temele propuse vor ajuta brokerii in vederea abordariki profesionale a clientilor si a promovarii etice a produselor si a serviciilor financiare specifice pietei de capital.

Asociatia Brokerilor propune tuturor entitatilor care isi desfasoara activitatea in piata de capital si un curs de "Comunicare" care va avea loc la Bucuresti si Constanta.

Detalii despre perioadele de desfasurare a cursurilor pot fi gasite pe site-ul Asociatiei Brokerilor.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Ghid de supravietuire investitionala pe frontul inflatiei
Ghid de supravietuire investitionala pe frontul inflatiei

Ne vom confunta in perioada urmatoare cu o inflatie mai mare decat de obicei, in conditiile in care instrumentele de interventie ale bancilor centrale sunt limitate de gradul mare de indatorare din prezent. Cum ar trebui sa se protejeze micii investitori?

14 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?
Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?

Fondul Proprietatea (FP) a cerut ca in AGA din 13 mai sa se dezbata acordarea de dividende suplimentare de 1 miliard lei. In 2020, 2019 si 2018 solicitari similare fusesera acceptate.

4 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Cum se explica efervescenta bursei
Cum se explica efervescenta bursei

Un numar tot mai mare de emisiuni de actiuni si obligatiuni bat la poarta BVB in ultima vreme, maximele pre-criza financiara au fost depasite de catre indici, iar apetitul de risc e in crestere odata cu sperantele ca pandemia se va sfarsi in curand.

21 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa
Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa

Daca in ceea ce priveste companiile din Horeca ultimul an a fost dezamagitor, furnizorii de gadgeturi electronice si-au vazut conturile pline pe fondul unei cereri in crestere.

1 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus