BCR ofera clientilor posibilitatea de a investi in grame de aur

BCR si-a aditionat in oferta de produse certificate de investitii ce au ca suport aurul si al carui pret reprezinta valoarea in lei a unui gram de aur.

Cotatiile certificatelor se modifica in permanenta in cursul zilei, in functie de evolutia pretului unciei de aur si de evolutia cursului dolar american/leu. Spre exemplu, la lansare un certificat era echivalent cu aproximativ 192 lei, echivalentul unui gram de aur.


“Oferim clientilor nostri, in premiera in Romania, posibilitatea de a achizitiona direct pe Bursa de valori Bucuresti, certifiocate index care urmaresc evolutia aurului fizic si care aduc acelasi randament cu aurul fizic, fara a avea insa costuri suplimentare legate de depozitare, asigurare, transport sau evaluare”, a precizat Laura Hexan, sefa departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

Certificatele pot fi tranzactionare si on-line prin intermediul platformei BCR Broker.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Cat de scumpe sunt actiunile acum fata de 2007?
Cat de scumpe sunt actiunile acum fata de 2007?

In martie, indicele BET al bursei de valori a reusit sa depaseasca maximul din iulie 2007, an ce marca inceputul unei corectii agresive. Dar asta nu inseamna ca actiunile sunt evaluate acum la fel ca in urma cu 14 ani.

15 Iunie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Fondurile de obligatiuni au perspective bune
Fondurile de obligatiuni au perspective bune

Numarul emisiunilor de obligatiuni corporative este in crestere, randamentele sunt bune, iar diversificarea e asigurata in cazul unui fond mutual spre deosebire de investitorii individuali.

20 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Ghid de supravietuire investitionala pe frontul inflatiei
Ghid de supravietuire investitionala pe frontul inflatiei

Ne vom confunta in perioada urmatoare cu o inflatie mai mare decat de obicei, in conditiile in care instrumentele de interventie ale bancilor centrale sunt limitate de gradul mare de indatorare din prezent. Cum ar trebui sa se protejeze micii investitori?

14 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?
Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?

Fondul Proprietatea (FP) a cerut ca in AGA din 13 mai sa se dezbata acordarea de dividende suplimentare de 1 miliard lei. In 2020, 2019 si 2018 solicitari similare fusesera acceptate.

4 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus