Programul principalelor banci de Sarbatori

Unitatile bancare vor fi inchise in zilele de 25-26 decembrie si 1-2 ianuarie. De asemenea, ziua de 3 ianuarie 2012 a fost declarata zi nebancara, iar majoritatea agentiilor nu vor lucra cu publicul.


BCR inchide toate agentiile, inclusiv cele situate in mall-uri, in zilele de 25-26 decemrbrie si 1-2 ianuarie. Pe 24 decembrie, unitatile retail vor lucra dupa programul normal, stabilit pentru zilele de sambata. In ultima zi a anului, unitatile retail deschise sambata vor lucra cu publicul pana la ora 12:00.

La BRD, pe 25-26 decemrbie si 1-2 ianuarie vor fi deschise doar unitatile situate in marile magazine, cele din mall-uri si aeroportul Henri Coanda. De asemenea, agentiile Bran si Poiana Brasov vor fi deschise dar vor opera dupa un program special.

Pe 3 ianuarie, unitatile BRD care vor avea program de lucru nu vor putea realiza operatiuni interbancare in lei.

Si Raiffeisen Bank va tine deschise unitatile din mall-uri si marile magazine, cu exceptia zilelor de 25 decembrie si 1 ianuarie, cu exceptia agentiei Cotroceni, care va avea program special.

In 3 ianuarie 2012 vor fi deschise numai agentiile Raiffeisen Bank din mall-uri  si hypermarket-uri cu program obisnuit.

In perioada 24-26 decembrie 2011 unitatile CEC Bank vor fi inchise. In data de 30.12.2011 unitatile bancii vor lucra cu publicul in intervalul 8.30-14.00, iar in data de 31.12.2011 toate unitatile vor fi inchise. De asemenea, unitatile bancii nu vor lucra cu publicul nici pe 3 ianuarie.

La UniCredit Tiriac Bank in zilele de 25 si 25 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie, toate unitatile, inclusiv agentiile Metro,vor fi inchise. Pe 24 si 31 decembrie, agentiile Metro vor functiona in intervalul orar 9-16.

Pe 3 ianuarie, banca va avea program normal, dar platile si incasarile in lei catre si de la alte banci vor fi decontate pe 4 ianuarie 2012.

Banca Transilvania va tine deschise pe 24 si 31 decembrie doar unitatile care au in mod normal program de lucru sambata. Pe 25, 26 decembrie, 1, 2 si 3 ianuarie, unitatile bancii vor fi inchise.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

SONDAJ CONSO

Parerea ta conteaza!


Samsung Galaxy Tab

Dorim sa stim parerea ta despre serviciile oferite de Conso.

Participa la un scurt sondaj si vei fi automat inscris intr-o tragere la sorti.
Marele premiu: o tableta Samsung Galaxy Tab S5e.

Particip la sondaj Detalii sondaj

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus