Programul principalelor banci de Sarbatori

Unitatile bancare vor fi inchise in zilele de 25-26 decembrie si 1-2 ianuarie. De asemenea, ziua de 3 ianuarie 2012 a fost declarata zi nebancara, iar majoritatea agentiilor nu vor lucra cu publicul.


BCR inchide toate agentiile, inclusiv cele situate in mall-uri, in zilele de 25-26 decemrbrie si 1-2 ianuarie. Pe 24 decembrie, unitatile retail vor lucra dupa programul normal, stabilit pentru zilele de sambata. In ultima zi a anului, unitatile retail deschise sambata vor lucra cu publicul pana la ora 12:00.

La BRD, pe 25-26 decemrbie si 1-2 ianuarie vor fi deschise doar unitatile situate in marile magazine, cele din mall-uri si aeroportul Henri Coanda. De asemenea, agentiile Bran si Poiana Brasov vor fi deschise dar vor opera dupa un program special.

Pe 3 ianuarie, unitatile BRD care vor avea program de lucru nu vor putea realiza operatiuni interbancare in lei.

Si Raiffeisen Bank va tine deschise unitatile din mall-uri si marile magazine, cu exceptia zilelor de 25 decembrie si 1 ianuarie, cu exceptia agentiei Cotroceni, care va avea program special.

In 3 ianuarie 2012 vor fi deschise numai agentiile Raiffeisen Bank din mall-uri  si hypermarket-uri cu program obisnuit.

In perioada 24-26 decembrie 2011 unitatile CEC Bank vor fi inchise. In data de 30.12.2011 unitatile bancii vor lucra cu publicul in intervalul 8.30-14.00, iar in data de 31.12.2011 toate unitatile vor fi inchise. De asemenea, unitatile bancii nu vor lucra cu publicul nici pe 3 ianuarie.

La UniCredit Tiriac Bank in zilele de 25 si 25 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie, toate unitatile, inclusiv agentiile Metro,vor fi inchise. Pe 24 si 31 decembrie, agentiile Metro vor functiona in intervalul orar 9-16.

Pe 3 ianuarie, banca va avea program normal, dar platile si incasarile in lei catre si de la alte banci vor fi decontate pe 4 ianuarie 2012.

Banca Transilvania va tine deschise pe 24 si 31 decembrie doar unitatile care au in mod normal program de lucru sambata. Pe 25, 26 decembrie, 1, 2 si 3 ianuarie, unitatile bancii vor fi inchise.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus