Banca Feroviara si-a deschis o agentie in Oradea

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Banca Feroviara a deschis o agentie si in Oradea, ajungand astfel sa acopere un numar de 10 orase la nivel national. Banca are in plan pentru perioada urmatoare extinderea in Constanta.

Agentia din Oradea este plasata in Piata Unirii si ofera servicii atat pentru populatie cat si pentru clientii companii. Unitatea va fi deschisa zilnic intre ora 9 dimineata si 5:30 seara.

Banca Feroviara are 17 unitati in tara, in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova si Oradea.

Strategia de dezvoltare a retelei teritoriale prevede, pentru perioada imediat urmatoare, deschiderea unei sucursale in Constanta.

Alte articole din Info banci

Info banci

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a primit unda verde pentru integrarea Bancpost. Banca din Cluj a devenit actionar cu drepturi depline la entitatile preluate de la Eurobank Group, dupa ce a obtinut toate aprobarile necesare in acest scop. Un comunicat de presa al BT dezvaluie si detaliile tranzactiei. Citeste mai mult

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare. Citeste mai mult

Facebook