Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Banca Comerciala Feroviara

Banca Feroviara

Banca Comerciala Feroviara a fost infiintata in luna august 2009 si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

Cu un actionariat in intregime romanesc, Banca Feroviara este controlata de omul de afaceri Valer Blidar, care detine 38,45% din capitalul social al bancii.

Banca Feroviara - sediul central
Str. Popa Tatu nr. 62A, Tronson A
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 303 4000
Email: office@bfer.ro
Web:  www.bancaferoviara.ro
           www.elara.ro

Informatii utile

Call Center: 021 303 4000

  • Credite Banca Feroviara
  • Depozite Banca Feroviara

Vocea clientului

0 opinii

Transparenta costurilor

0

Timpul de asteptare

0

Functionarii institutiei financiare

0

Procedura de lucru

0

Articole

Banca Feroviara

Conducerea Bancii Feroviare, la dispozitia clientilor

Comunicarea clientilor cu banca s-a inrautatit in ultimi ani, in loc sa se imbunatateasca in vederea rezolvarii problemelelor generate de criza financiara.

Valuta la cursul de cont la Banca Feroviara pentru toti clientii

Banca Comerciala Feroviara ofera tuturor persoanelor posibilitatea sa realizeze tranzactii valutare la cursul de cont, indiferent daca este vorba de clienti ai bancii sau nu. Oferta este valabila pana la finalul lunii septembrie, potrivit unui comunicat al bancii.

Banca Comerciala Feroviara lanseaza un nou produs

Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane juridice, posibilitatea de a realiza tranzactii de vanzare/cumparare euro la un curs legat de cotatia BNR. Astfel, cu produsul Piata Interna BCF, firmele pot cumpara sau vinde euro la cursul BNR plus/minus o marja de 0,0069 lei.

Banca Feroviara ofera clientilor posibilitatea sa cumpere franci la cursul BNR

Banca Comerciala Feroviara a lansat un pachet de cont curent, disponibil pana la data de 31 mai 2015, destinat persoanelor fizice, ce permite clientului sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra lei, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei.

Banca Feroviara a trecut pe profit in martie 2014

Banca Feroviara a trecut pe profit in martie 2014, rezultatul net ridicandu-se la aproximativ 300.000 lei. Principalul factor care a contribuit la realizarea acestuia este rezultatul financiar net favorabil, obtinut din activitatea de baza.

Banca Feroviara lanseaza un depozit pe 7 luni

Banca Feroviara a lansat un depozit aniversar in lei, pentru care plateste o rata de dobanda de 6,5% pe o perioada de 7 luni. Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice.

Facebook