Angajatii bancilor beneficiaza de cursuri de formare profesionala cu bani europeni

Banca Transilvania a finalizat un proiect de formare profesionala a angajatilor proprii, finatat partial din fonduri europene. Proiectul a vizat cresterea competentelor generale ale participantilor.

Proiectul a urmarit formarea profesionala a 750 de angajati, atat din functii de conducere cat si executivi. Fiecare persoana a beneficiat de o perioada medie de 5 zile de trainig la finalul caruia a sustinut un examen de promovare si a primit un atestat recunoscut la nivel UE.


Formarea profesionala nu a vizat direct imbunatatirea competentelor ce tin de activitatea bancara, ci mai degraba competente generale care pot fi adaptate oricarui domeniu, precum managementul de proiecte, tehnici de negociere, prezentare sau vanzare.

Suma totala alocata pentru cele 18 luni de desfasurare a proiectului a fost de 400.000 euro, din care aproximativ 300.000 euro au provenit din Fondul social European POSDRU.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus