Economisește online cu depozitul OTP Bank

17 Octombrie 2022 | Autor: OTP Bank

Economisește online cu depozitul OTP Bank

Economisește și alege un depozit online la OTP Bank, cu dobândă de până la 8% pe an la termen pe 12 luni, pentru depozitele constituite în LEI prin Internet Banking sau SmartBank.

Economisirea a devenit o preocupare mult mai importantă în ultimele luni, odată cu creșterea rapidă a dobânzilor la depozite, iar planul de a pune bani deoparte pentru o rezervă sau pentru proiecte importante poate beneficia acum de condiții optime prin constituirea unui depozit online. 

Dacă vrei să fii mereu conectat cu banii tăi, alege un depozit online la OTP Bank, pentru care beneficiezi de dobândă de până la 8% pentru un termen de 12 luni, la depozitele deschise în lei prin Internet Banking sau SmartBank.

Cum poți deschide un depozit online?

Clienții OTP Bank care utilizează Internet Banking pot constitui depozite online oricând, doar prin activarea serviciului OTP Direkt. Dacă nu ai încă un cont la OTP Bank, acesta poate fi deschis, de asemenea, online, urmând cinci pași simpli de identificare, confirmare și semnare a documentelor, toate realizate digital. 

Depozitele online oferite de OTP Bank au o sumă minimă impusă la deschidere de 100 RON, EURO, USD, GBP sau 25.000 HUF, iar cu ajutorul calculatorului integrat în platformă poți afla ce dobândă vei obține la maturitatea depozitului, în funcție de termenul ales. Sunt disponibile depozite pentru perioade de 1, 3, 6 sau 12 luni. 

Dacă vrei să economisești, dar să ai și posibilitatea de a retrage periodic o parte din suma economisită, poți opta pentru contul de economii. Banii depuși într-un cont de economii pot fi utilizaţi oricând. În continuare dobânda primită se va calcula pentru suma existentă în contul de economii.

De asemenea, poți beneficia lunar de dobândă, dacă se optează pentru:
•    Depozit în LEI, EUR, USD, HUF, GBP cu scadenţa la o lună;
•    Depozit în LEI, EUR pe 3 și 6 luni cu dobândă fixă şi plata lunară a dobânzii.

Ce opțiuni sunt disponibile la maturitatea depozitului? 

•    Prelungirea automată a depozitului cu capitalizarea dobânzii – prelungirea se va realiza automat de către bancă pentru un număr egal de luni cu opţiunea inițială, folosind rata de dobândă valabilă la data prelungirii depozitului. Dobânda acumulată pentru perioada precedentă se va adăuga depozitului inițial;
•    Prelungirea automată a depozitului fără capitalizare – prelungirea va fi efectuată automat de către bancă pentru un număr egal de luni cu opţiunea inițială, folosind rata de dobândă valabilă la data prelungirii depozitului. Dobânda acumulată pentru perioada precedentă va fi transferată în contul curent;
•    Lichidarea automată a depozitului online – suma depozitului și dobânda corespunzătoare sunt virate direct în contul curent al clientului. 

Spor la economisire!

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Depozite

Alte Articole

Ultimele sanse pentru dobanzi mari la depozite

Ultimele sanse pentru dobanzi mari la depozite

Statul semnalizeaza ca vrea sa se imprumute mai ieftin de la populatie in lei, dar mai scump in euro iar noua emisiune Fidelis este concurata puternic de cele mai bune dobanzi bancare la termen in moneda nationala, contrar modului in care decurgeau lucrurile pana acum.

29 Noi 2022 | Depozite
Unde gasim cele mai bune dobanzi in euro?

Unde gasim cele mai bune dobanzi in euro?

Titlurile de stat in euro emise anterior si care se tranzactioneaza cu discount ofera randamente superioare depozitelor la termen.

24 Noi 2022 | Depozite
Este momentul pentru alegerea depozitelor pe termen lung?

Este momentul pentru alegerea depozitelor pe termen lung?

Primul semnal mai consistent de scadere a inflatiei repune pe tapet cautarea momentului optim pentru a face depozite pe scadente mai mari de un an, cele mai bine remunerate.

16 Noi 2022 | Depozite
Avem un nou puseu de crestere pentru dobanzile la termen

Avem un nou puseu de crestere pentru dobanzile la termen

Ministerul Finantelor da tonul in concertul majorarii randamentelor, cu dobanzi in urcare cu aproximativ un punct procentual la ultima emisiune din noiembrie pentru titlurile de stat aferente programului Tezaur.

03 Noi 2022 | Depozite

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii