Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat. 

Toate aceste situatii nu creeaza panica atat timp cat exista acea rezerva de bani la care apelezi in caz de nevoie, iar la salariu ii pui la loc. Bineinteles, pentru cine nu este prevazator exista imprumutul sub forma unei linii de credit. 

Ce este o linie de credit? Este un imprumut de tip revolving. O suma de bani pe care ti-o punem la dispozitie, din care poti retrage bani ori de cate ori aveti nevoie. Acestia, odata rambursati, sunt din nou disponibili pentru a fi folositi.
 
Daca nu ai nevoie de bani, nu retragi nimic. Nu te costa absolut nimic sa ai aceasta rezerva de bani care este mereu la dispozitia ta.

Un astfel de imprumut iti ofera Viva Credit. O linie de credit cu limita maxima de 2000 lei din care poti retrage bani oricand ai nevoie. Imprumutul este 100% online, iar suma solicitata o primesti direct pe card in 2 ore. Daca esti la primul credit, ai 0% dobanda în primele 30 zile.

Data scadenta a imprumutului va fi ziua de salariu. In felul acesta, poti fi sigur ca vei avea bani pe card atunci cand trebuie sa rambursezi imprumutul. 

Daca nu ai dispui de toti banii, poti rambursa doar 10% din cat ati utilizat, plus dobanda acumulata pana in acel moment.

Pentru a obtine Linia de Credit, trebuie doar sa intri pe vivacredit.ro si sa completezi cererea de imprumut.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?
De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?

Pastele e mai mult o sarbatoare spirituala, nicidecum de lauda cu ce avem pe masa, ce cadouri am oferit sau primit. Din pacate, la noi aceasta sarbatoare inseamna 2 lucruri: curatenie si goana dupa cumparaturi.

29 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el
Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt.

21 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus