Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat. 

Toate aceste situatii nu creeaza panica atat timp cat exista acea rezerva de bani la care apelezi in caz de nevoie, iar la salariu ii pui la loc. Bineinteles, pentru cine nu este prevazator exista imprumutul sub forma unei linii de credit. 

Ce este o linie de credit? Este un imprumut de tip revolving. O suma de bani pe care ti-o punem la dispozitie, din care poti retrage bani ori de cate ori aveti nevoie. Acestia, odata rambursati, sunt din nou disponibili pentru a fi folositi.
 
Daca nu ai nevoie de bani, nu retragi nimic. Nu te costa absolut nimic sa ai aceasta rezerva de bani care este mereu la dispozitia ta.

Un astfel de imprumut iti ofera Viva Credit. O linie de credit cu limita maxima de 2000 lei din care poti retrage bani oricand ai nevoie. Imprumutul este 100% online, iar suma solicitata o primesti direct pe card in 2 ore. Daca esti la primul credit, ai 0% dobanda în primele 30 zile.

Data scadenta a imprumutului va fi ziua de salariu. In felul acesta, poti fi sigur ca vei avea bani pe card atunci cand trebuie sa rambursezi imprumutul. 

Daca nu ai dispui de toti banii, poti rambursa doar 10% din cat ati utilizat, plus dobanda acumulata pana in acel moment.

Pentru a obtine Linia de Credit, trebuie doar sa intri pe vivacredit.ro si sa completezi cererea de imprumut.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Cat de important este fondul de urgenta?
Cat de important este fondul de urgenta?

Fondul de urgenta este absolut necesar in orice casa. Asa zisii bani de zile negre sunt extrem de utili intr-o situatie de criza.

27 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori
Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion.

6 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus