Promotie la credite ipotecare: fara taxa de evaluare si asigurare in primul an

Cei care doresc un credit ipotecar sau de refinantare beneficiaza de o oferta speciala pana la finalul lunii septembrie, fiind scutiti de taxa de evaluare imobil si de asigurarea aferenta primului an.


Oferta este pusa la punct de Banca Carpatica si presupune ca banca va suporta, in locul clientilot, cheltuieile cu asigurarea imobilului in primul an de creditare, precum si cheltuielile aferente evaluarii garantiei, inclusiv taxele si impozitele aferente.

Clientul trebuie sa prezinte polita de asigurare, insotita de dovada platii, alaturi de raportul de evaluare, iar in termen de maximum 5 zile de la acordarea creditului, cotravaloarea acestor cheltuieli este virata in contul lui.

Campania se desfasoara intre 20 august si 28 septembrie si se adreseaza clientilor care solicita un credit de refinantare OneSmart cu ipoteca imobiliara sau un credit Casa9 in aceasta perioada.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus