CEC Bank ieftineste creditul in lei de achizitie locuinta

CEC Bank a redus costurile aplicate creditului ipotecar in lei pentru achizitie locuinta, pana pe 13 ianuarie 2012.

In cadrul promotiei, rata dobanzii este diferentiata, banca introducand in primul an o dobanda fixa, mai mica. Aceasta se ridica la 5,97%.


Incepand cu cel de-al doilea an al creditului, rata dobanzii devine variabila si presupune o marja de dobanda de 1,75% peste Robor la 6 luni (redusa de la 2,1% cat era anterior).

Comisionul de analiza dosar a fost eliminat, iar cel de administrare a fost redus la 0,04% pe luna. Clientii care accepta sa-si incaseze salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la CEC nu mai platesc nici comisionul lunar.

Oferta detaliata a produselor de creditare CEC Bank poate fi gasita pe Conso.ro in sectiunea Credite imobiliare si Credite de nevoi personale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus