CEC Bank ieftineste creditul in lei de achizitie locuinta

CEC Bank a redus costurile aplicate creditului ipotecar in lei pentru achizitie locuinta, pana pe 13 ianuarie 2012.

In cadrul promotiei, rata dobanzii este diferentiata, banca introducand in primul an o dobanda fixa, mai mica. Aceasta se ridica la 5,97%.


Incepand cu cel de-al doilea an al creditului, rata dobanzii devine variabila si presupune o marja de dobanda de 1,75% peste Robor la 6 luni (redusa de la 2,1% cat era anterior).

Comisionul de analiza dosar a fost eliminat, iar cel de administrare a fost redus la 0,04% pe luna. Clientii care accepta sa-si incaseze salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la CEC nu mai platesc nici comisionul lunar.

Oferta detaliata a produselor de creditare CEC Bank poate fi gasita pe Conso.ro in sectiunea Credite imobiliare si Credite de nevoi personale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cum se poate migra de la Robor la IRCC
Cum se poate migra de la Robor la IRCC

Modalitatea diferita de calcul si decalajul de raportare dintre cei doi indici luati ca reper la creditele cu dobanzi variabile in lei starneste interesul unor debitori cu credite mai vechi pentru ajustarea algoritmului din contractele de imprumut.

19 Ianuarie 2022 | Imobiliare

Cum influenteaza indicii monetari creditele cu dobanzi variabile in lei
Cum influenteaza indicii monetari creditele cu dobanzi variabile in lei

Modificarea dobanzii de politica monetara operata ieri si decalajul dintre indicii de referinta IRCC si ROBOR vor avea efecte palpabile asupra dobanzilor platite de debitori.

11 Ianuarie 2022 | Imobiliare

BNR inaspreste conditiile pentru creditele imobiliare
BNR inaspreste conditiile pentru creditele imobiliare

Bancile vor trebui ca la inceputul anului viitor sa majoreze avansul si nivelul garantiilor luate in calcul pentru creditele de investitii imobiliare. Urmeaza schimbarea conditiilor si pentru creditele imobililare pentru prima locuinta?

26 Octombrie 2021 | Imobiliare

Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci
Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci

In conditiile in care pretul energiei este in continua crestere, detinerea unei proprietati eficiente energetic a devenit o prioritate pentru multi. Iar dupa case, bancile pregatesc oferte de creditare si pentru masinile “verzi”

17 August 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus