Competitie dedicata ideilor de afacere

CNIPMMR a lansat in Romania o competitie dedicata ideilor de afaceri si tinerilor intreprinzatori, cu 10 premii intre 500 si 10.000 euro.


Competitia a fost lansata oficial pe 9 iulie 2013, prin deschiderea inscrierilor pe site-ul oficial Thebigpitch.ro.

Cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi premii in bani in valoare de 10.000, 5.000 si 3.000 de euro, respectiv cate 500 de euro pentru finalistii ocupanti ai locurilor 4-10. Finala va avea loc pe 5 septembrie 2013.


Competitia se va derula pe o perioada de doua luni si va fi impartita in doua etape: filmul de prezentare (the Video Pitch) - toti candidatii vor depune un videoclip de prezentare de maxim 2 minute si prezentarea in fata juriului si a publicului (the Live Pitch) - cei mai buni isi vor prezenta ideea de afaceri in fata unui juriu si a unui public.

Persoanele interesate trebuie sa se asigure ca si-au infiintat deja o firma, ideea lor de afacere se adreseaza unei piete viabile cu potential de crestere si isi pot vinde ideea intr-un filmulet de maximum doua minute incarcat pe site-ul competitiei.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a organizat competitia in parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Banii & economia


Pandemia n-a adus turbulente majore in piata valutara
Pandemia n-a adus turbulente majore in piata valutara

Cresterea gradului de indatorare publica, dificultatile cu care s-au confruntat companiile locale, reducerea remitentelor n-au cantarit prea mult in cosul valutar, iar leul a ramas relativ stabil fata de principalele valute si monede regionale.

10 Iunie 2021 | Banii si economia

Inflatia creste, ROBOR scade. Dar ce se va intampla in viitor?
Inflatia creste, ROBOR scade. Dar ce se va intampla in viitor?

Cresterea inflatiei peste pragul de 3% a avut mai multi vectori de forta, pe langa energie electrica si combustibili o contributie importanta venind din partea ingrijirilor medicale, tutunului, mai multor produse alimentare, etc.

7 Iunie 2021 | Banii si economia

Statul nu mai vrea banii populatiei pe termen lung
Statul nu mai vrea banii populatiei pe termen lung

Noile emisiuni de titluri de stat pentru populatie din programul Tezaur, vandute prin Trezorerii si Posta, nu mai includ din aceasta luna scadenta la 5 ani.

6 Mai 2021 | Banii si economia

Leul se corecteaza si fata de competitorii regionali
Leul se corecteaza si fata de competitorii regionali

In acest an, deprecierea leului se vede atat fata de euro cat si fata de valutele regionale, o dinamica inversata fata de evolutiile din 2019 si 2020 cand leul se aprecia fata de zlot, forint sau coroana din Cehia.

9 Aprilie 2021 | Banii si economia

Mai multe articole

Inapoi sus