Competitie dedicata ideilor de afacere

CNIPMMR a lansat in Romania o competitie dedicata ideilor de afaceri si tinerilor intreprinzatori, cu 10 premii intre 500 si 10.000 euro.


Competitia a fost lansata oficial pe 9 iulie 2013, prin deschiderea inscrierilor pe site-ul oficial Thebigpitch.ro.

Cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi premii in bani in valoare de 10.000, 5.000 si 3.000 de euro, respectiv cate 500 de euro pentru finalistii ocupanti ai locurilor 4-10. Finala va avea loc pe 5 septembrie 2013.


Competitia se va derula pe o perioada de doua luni si va fi impartita in doua etape: filmul de prezentare (the Video Pitch) - toti candidatii vor depune un videoclip de prezentare de maxim 2 minute si prezentarea in fata juriului si a publicului (the Live Pitch) - cei mai buni isi vor prezenta ideea de afaceri in fata unui juriu si a unui public.

Persoanele interesate trebuie sa se asigure ca si-au infiintat deja o firma, ideea lor de afacere se adreseaza unei piete viabile cu potential de crestere si isi pot vinde ideea intr-un filmulet de maximum doua minute incarcat pe site-ul competitiei.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a organizat competitia in parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Banii & economia


15 ani de Conso. Cat de mari sunt diferentele dobanzilor la credite si la depozite?
15 ani de Conso. Cat de mari sunt diferentele dobanzilor la credite si la depozite?

Pe 15 martie 2021, Conso aniverseaza 15 ani de la lansarea site-ului. Ne-am gandit ca ar fi interesant, pentru utilizatorii nostri, sa aruncam o privire in urma, pentru a vedea cum aratau in martie 2006 dobanzile la credite si depozite, dobanda BNR, veniturile populatiei si pentru a radiografia magnitudinea schimbarilor survenite intre timp.

23 Februarie 2021 | Banii si economia

Cateva sfaturi practice impotriva fraudelor pe internet
Cateva sfaturi practice impotriva fraudelor pe internet

Inducerea in eroare a posesorilor de carduri cu ajutorul unor site-uri-clona nu este o noutate, difera doar pretextele prin care acestia sunt tentati, iar ingeniozitatea infractorilor cibernetici nu are limite.

19 Februarie 2021 | Banii si economia

Cum pot fi invatati copiii sa economiseasca
Cum pot fi invatati copiii sa economiseasca

Conturile pentru copii pot oferi dobanzi superioare dobanzilor la termen uzuale. Iar cand acestea se suprapun bonusurilor pentru economisire, chiar si cei mici pot fi atrasi in jocul punerii banilor de-o parte.

10 Februarie 2021 | Banii si economia

Dobanda BNR la minime istorice nu are doar parti bune
Dobanda BNR la minime istorice nu are doar parti bune

Banca Nationala a redus pe 15 ianuarie dobanda de politica monetara de la 1,5% la 1,25%, mutare care ar putea sa dea o mana de ajutor debitorilor care reiau platile la banci.

18 Ianuarie 2021 | Banii si economia

Mai multe articole

Inapoi sus