top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre credit prima casa Piraeus Bank

Credit Prima casa Piraeus Bank

Scor: 1.5 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Piraeus Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  L SLiudmila Stoica
  Credit Prima casa de la Piraeus Bank

  Am aplicat pentru credit

  Am aplicat pentru creditul Prima Casa, s-a facut simularea, dupa care au inceput sa tot ceara diverse acte, zi dupa zi. In regim de urgenta sora cu panica isi tot aminiteau ca mai au nevoie de ceva. Ne-am dat peste cap si le-am trimis in acelasi ritm. Final: Am primit refuz telefonic fara niciun motiv pentru ca banca isi rezerva dreptul de a nu spune de ce refuza un dosar. Asta este tot ce am putut afla. Nu recomand din doua motive: pierdere de timp si lipsa totala de transparenta.

  03-04-2018

  D MDumitrescu Marius
  Credit Prima casa de la Piraeus Bank

  Buna seara! As vrea sa v

  Buna seara! As vrea sa va impartasesc experienta mea cu aceasta "banca". Pe 2 martie am mers in sucursala din Constanta-blv Mamaia pentru un credit prima casa. Toate bune, am facut o simulare, le-am dat acordul pt verificarea veniturilor la Anaf si mi-au prezentat o oferta de incadrare de pana la 56 000 euro. Le-am adus toate documentele imobilului pe care il gasisem si mi-au zis sa stau linistit ca totul o sa fie ok. Tot dosarul a fost trimis catre Bucuresti-pt aprobare. Pe 15 martie am incheiat un antecontract cu vanzatorul si i-am dat un avans de 2 000 de euro. Pe 17 martie m-au sunat sa imi ceara fluturasii de salariu si adeverinta. Le-am dus in aceeasi zi. Pe 27 martie m-au sunat sa imi spuna ca nu ma incadrez decat la 26 000 de euro. Nu este posibil ca dupa 3 saptamani sa ti se spuna ca nu ti se aproba dupa ce initial te-a asigurat ca iti va da. Am ramas blocat 3 saptamani. Asta e Piraeus. Sa va feriti de ei!!!

  31-03-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie