top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre cont curent Libra Bank

Cont curent Libra Bank

Scor: 5 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Libra Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  V DVali Darac
  Cont curent de la Libra Bank

  Salut. Am analizat foar

  Salut. Am analizat foarte mult comisioanele la 90% din bancile de pe la noi. Am optat pentru Libra Bank, si sincer, nu regret nici macar o milisecunda. 0 comision administrare, 0 comision la retragere de la o multitudine de bancomate, dobanzi super comparativ cu multe alte banci la depozite, iti poti deschide cont online, angajati draguti si mereu sa-ti rezolve problema. Da, nu au multi clienti si le permite timpul, dar nu ma intereseaza o banca de duzina, ma intereseaza o banca ce imi ofera servicii. Nu au ei cea mai tare aplicatie de Mobile Banking, dar iti faci treaba si totul e perfect. RECOMAND!

  27-08-2019

  M FMihaila Finel
  Cont curent de la Libra Bank

  Banca ce solicita comisi

  Banca ce solicita comisioane putine si de putin simt.Pentru un cont curent in Ron chiar nu are costuri.Au clienti putini si ii apreciaza. Bancile mari au prea multi clienti si fac ce doresc ele.Cat timp banii sunt garantati la Libra nu am motiv sa merg la alte banci.

  16-11-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie