Opinii clienti Libra Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Libra Bank - Cont curent

27 August 2019

Salut. Am analizat foarte mult comisioanele la 90% din bancile de pe la noi. Am optat pentru Libra Bank, si sincer, nu regret nici macar o milisecunda. 0 comision administrare, 0 comision la retragere de la o multitudine de bancomate, dobanzi super comparativ cu multe alte banci la depozite, iti poti deschide cont online, angajati draguti si mereu sa-ti rezolve problema. Da, nu au multi clienti si le permite timpul, dar nu ma intereseaza o banca de duzina, ma intereseaza o banca ce imi ofera servicii. Nu au ei cea mai tare aplicatie de Mobile Banking, dar iti faci treaba si totul e perfect. RECOMAND!

Vali Darac (, )

Libra Bank - Cont curent

16 Noiembrie 2017

Banca ce solicita comisioane putine si de putin simt.Pentru un cont curent in Ron chiar nu are costuri.Au clienti putini si ii apreciaza. Bancile mari au prea multi clienti si fac ce doresc ele.Cat timp banii sunt garantati la Libra nu am motiv sa merg la alte banci.

Mihaila Finel (Bucuresti, Bucuresti)

Libra Bank - Depozit la termen

16 Mai 2015

Am avut la sucursala din Dr Taberei 2 depozite.\\r\\nLa cel mai mare,spre surprinderea mea nu am fost sunat la scadenta.\\r\\nM-am dus si am cerut sa fie transferat tot soldul iar duduia care a facut actele a transferat partial.\\r\\nPtr ca era tarziu a trebuit sa vin a 2a zi sa inchid contul si atunci am aflat ca mai am bani pe cont si trebuie sa platesc un comision mai mare decat suma ce trebuia sa o mai iau ptr a inchide contul.\\r\\nNu au fost de acord sa imi iau restul de bani fara sa platesc comision,desi nu aveam nicio vina.\\r\\nAm facut sesizare la centrala la directoarea de comunicare si prin ea intr-o alta zi am rezolvat.\\r\\nNU VA RECOMAND sa aveti depozite,nu sunt angajati seriosi si corecti.\\r\\nNu-i intereseaza clientii...mi s-a raspuns ca doar daca aveam depozit cu capitalizare,deci cu posibilitatea prelungirii depozitukui,eram sunat.\\r\\nPtr mine aceasta banca NU MAI EXISTA!\\r\\nSper sa aud ca a fost vanduta cu tot cu angajati sau a plecat din RO.

Mihai Eduard Teodorescu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus