top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Libra Bank

Libra Bank

Scor: 3 | 4 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Libra Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  A OAvry Odil
  Transfer international de la Libra Bank

  Banca retine bani

  Am un cont la Libra internet bank de vreo 2 ani. Aproape de fiecare data cind am primit bani din strainatate, banca a retinut bani farà nici un motiv. Vorbesc de sume mici... in Octombrie 22 erea vorba de 1200 de Euro... acum citeva zile erea vorba de 3800 de dollari. Au retinut bani... au cerut documente care justifica transactiile... am produs toate documentele. Am fost nevoit sa fac reclamatie la banca. Primul transfer mi lau depus in cont 2 zile dupa zeci de emailuri si telefoane... Al doilea din ianuarie inca nu mi la depus in cont. Din now zeci de emailuri si telefoane fara nici un succes. AVETI MULTA ATENTIE DACA TREBUIE SA PRIMITI BANI DIN STRAINATATE LA BANCA ACEASTA.. Am pierderi mari din cauza lor ... Trimit reclamatie la Banca Romaniei si la Banca Europeana.

  27-01-2023

  V DVali Darac
  Cont curent de la Libra Bank

  Salut. Am analizat foar

  Salut. Am analizat foarte mult comisioanele la 90% din bancile de pe la noi. Am optat pentru Libra Bank, si sincer, nu regret nici macar o milisecunda. 0 comision administrare, 0 comision la retragere de la o multitudine de bancomate, dobanzi super comparativ cu multe alte banci la depozite, iti poti deschide cont online, angajati draguti si mereu sa-ti rezolve problema. Da, nu au multi clienti si le permite timpul, dar nu ma intereseaza o banca de duzina, ma intereseaza o banca ce imi ofera servicii. Nu au ei cea mai tare aplicatie de Mobile Banking, dar iti faci treaba si totul e perfect. RECOMAND!

  27-08-2019

  M FMihaila Finel
  Cont curent de la Libra Bank

  Banca ce solicita comisi

  Banca ce solicita comisioane putine si de putin simt.Pentru un cont curent in Ron chiar nu are costuri.Au clienti putini si ii apreciaza. Bancile mari au prea multi clienti si fac ce doresc ele.Cat timp banii sunt garantati la Libra nu am motiv sa merg la alte banci.

  16-11-2017

  M TMihai Eduard Teodorescu
  Depozit la termen de la Libra Bank

  Am avut la sucursala din

  Am avut la sucursala din Dr Taberei 2 depozite.\\r\\nLa cel mai mare,spre surprinderea mea nu am fost sunat la scadenta.\\r\\nM-am dus si am cerut sa fie transferat tot soldul iar duduia care a facut actele a transferat partial.\\r\\nPtr ca era tarziu a trebuit sa vin a 2a zi sa inchid contul si atunci am aflat ca mai am bani pe cont si trebuie sa platesc un comision mai mare decat suma ce trebuia sa o mai iau ptr a inchide contul.\\r\\nNu au fost de acord sa imi iau restul de bani fara sa platesc comision,desi nu aveam nicio vina.\\r\\nAm facut sesizare la centrala la directoarea de comunicare si prin ea intr-o alta zi am rezolvat.\\r\\nNU VA RECOMAND sa aveti depozite,nu sunt angajati seriosi si corecti.\\r\\nNu-i intereseaza clientii...mi s-a raspuns ca doar daca aveam depozit cu capitalizare,deci cu posibilitatea prelungirii depozitukui,eram sunat.\\r\\nPtr mine aceasta banca NU MAI EXISTA!\\r\\nSper sa aud ca a fost vanduta cu tot cu angajati sau a plecat din RO.

  16-05-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie