Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

12 Mai 2021 | Autor: Telekom Banking

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

Iphone
Pentru romani, schimbul valutar nu este o tranzactie care sa poata fi realizata tot timpul fara griji. In cazul caselor de schimb este nevoie sa gestionezi mult cash, daca ai nevoie sa schimbi sume mai mari de bani, iar valutele care se pot schimba se limiteaza cel mai adesea la euro si dolar. In cazul bancilor, acestea practica de obicei rate de schimb mai putin favorabile, iar atunci cand ofera cursuri avantajoase, de regula cursul BNR, suma care poate fi schimbata este una plafonata sau supusa unor conditii, precum intervalul orar in care pot fi facute operatiunile.

Pentru a simplifica aceste operatiuni si a le face mai sigure, Telekom Banking - proiectul financiar digital dezvoltat in cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania si Alior Bank, sucursala uneia dintre cele mai puternice banci din Polonia - ofera o platforma online unica pe piata din Romania, dedicata trazactionarii valutare, unde utilizatorii beneficiaza de aceleasi conditii avantajoase, indiferent de momentul in care intentioneaza sa efectueze un schimb valutar sau de suma pe care doresc sa o schimbe.

Vasile Tanasa
Platforma Schimb Valutar Online are cursuri valutare competitive 24h din 24h, 7 zile din 7 si ofera o experienta de tip fintech, user-friendly, cu diverse instrumente utile, atat celor care doresc sa isi optimizeze costurile cu schimbul valutar, cat si celor care tranzactioneaza uzual sume mai mari in diverse valute”, a declarat Vasile Tanasa, Directorul Directiei Management al Produselor, Transformare Digitala si Marketing.

Platforma Schimb Valutar Online este disponibila atat in varianta desktop, cat si prin aplicatia de mobil din AppStore si Google Play, iar inregistrarea in platforma  se face 100% online si dureaza doar cateva minute, accesand https://schimb.telekombanking.ro

Spre deosebire de majoritatea serviciilor de schimb valutar, care au la baza un curs de referinta fix pe parcursul zilei, stabilit de obicei in functie de cursul BNR, cursurile de pe platforma Schimb Valutar Online sunt dinamice, fiind actualizate in timp real, chiar si in weekend, in functie de cotatiile de pe piata valutara internationala. Platforma ofera astfel posibilitatea de a face tranzactii valutare indiferent de momentul zilei sau al saptamanii si de a profita de rate de schimb foarte apropiate de ratele de pe piata valutara. Utilizatorii pot face schimburi valutare intre RON si cele mai importante 10 valute, si pot transfera gratuit sumele schimbate, indiferent de valuta, oriunde in lume. 

Iphone
De asemenea, ei pot folosi sumele schimbate prin intermediul celor trei carduri de debit in euro, dolari si lire sterline. Pentru aceste carduri nu exista costuri de emitere, administrare sau livrare in Romania, iar pentru platile online si cele din magazine, indiferent de tara in care se afla, nu se percep comisioane. In plus, in fiecare luna, prima retragere de cash de la bancomat, de oriunde in lume, este gratuita. Se recomanda utilizatorilor sa fie atenti atunci cand retrag bani de la bancomatele din strainatate unde pot fi percepute comisioane de utilizare a respectivelor dispozitive, comisioane asupra carora Alior Bank, detinatoarea platformei Schimb Valutar Online, nu poate interveni.

Tranzactii programate si curs garantat, chiar si in lipsa sumei necesare pentru schimbul valutar

Utilizatorii platformei Schimb Valutar Online pot programa tranzactii automate in anumite zile, la rate de schimb predefinite sau pot stabili alerte atunci cand cursul ajunge la un anumit nivel. O facilitate unica pe piata este ca, daca la momentul initierii tranzactiei utilizatorii nu au fonduri suficiente, ei pot accesa optiunea “rezerva curs valutar” pentru care este necesar sa aiba in cont cel putin 5% din suma tranzactiei. Ulterior, in cel mult doua zile dupa selectarea acestei optiuni, ei trebuie sa asigure in cont diferenta necesara pentru finalizarea tranzactiei. 

De asemenea, clientii pot sta linistiti ca banii din conturile deschise prin platforma Schimb Valutar Online sunt in siguranta, fiind garantati in limita a 100.000 euro de Fondul de Garantare a Depozitelor din Polonia.

Platforma Schimb Valutar Online functioneaza independent de restul produselor si serviciilor incluse in oferta Telekom Banking si se adreseaza in special clientilor interesati de operatiuni de tranzactionare valutara, la cursuri de schimb avantajoase, fara conditii de incasare a salariului sau accesarea unui pachet de cont curent.  

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Valute

Alte Articole

Ce au facut valutele regionale in ultimii 5 ani?

Ce au facut valutele regionale in ultimii 5 ani?

Traiectoriile forintului, zlotului, coroanei din Cehia sau leului fata de euro nu sunt foarte asemanatoare dar aprecierea in termeni reali e o trasatura comuna.

14 Mai 2024 | Valute
Dolarul si francul elvețian depasesc euro. Ce urmeaza?

Dolarul si francul elvețian depasesc euro. Ce urmeaza?

Diferentialul de dobanda, vulnerabilitatile energetice si apropierea de conflictul din Ucraina au slabit moneda unica europeana pana la paritatea cu dolarul american.

17 Iul 2022 | Valute
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ian 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Sep 2018 | Valute

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Convertor valutar

Simulator schimb valutar: conversia unei sume dintr-o valută în alta