Volksbank lanseaza un set de pachete de produse si servicii

Volksbank si-a adaugat in oferta un set de pachete de servicii si produse destinate populatiei. Acestea presupun reduceri de costuri fata de achizitionarea separata a produselor bancii.

Costul lunar al pachetelor variaza intre 2,9 lei si 8,9 lei, in functie de numarul produselor si serviciilor incluse, si scade usor incepand din cel de-al doilea an de detinere.


Noile pachete se adreseaza atat clientilor actuali ai bancii, cat si potentialilor clienti interesati de noua oferta.

Pachetele contin o serie de reduceri la produsele de finantare, la serviciul de internet banking si la comisioanele aferente cardurilor de debit.

De asemenea, clientii beneficiaza gratuit de plata utilitatilor prin debit direct si de operatiuni la ATM in reteaua bancii.

Banca mai are in oferta si pachete de salarii, destinate celor care isi incaseaza venitul lunar intr-un cont deschis la Volksbank.

Volksbank s-a confruntat incepand din 2009 cu un val de nemultumiri din partea clientilor bancii, in special in legatura cu cresterea costurilor creditelor acordate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus