Volksbank isi redeseneaza oferta de conturi curente pentru populatie

Volksbank a simplificat structura de conturi curente destinate populatiei. Oferta include de acum doar trei tipuri de pachete, fata de sase variante disponibile anterior.

Noile conturi se doresc a fi adaptate profilului utilizatorului de servicii bancare din Romania. Oferta de baza este destinata salariatilor si include un cont in lei si un cont de card. Contul Simplu aditioneaza un card multi-valuta, serviciul de internet banking si debit direct.


Pentru cei care doresc mai multe functionalitati, banca pregateste contul gold, ce va include si mobile banking, alerte SMS, asigurari de calatorie, precum si bonificarea unei dobanzi superioare pentru disponibilitatile din cont.

Pentru contul curent de salarii banca nu percepe niciun comision de administrare sau emitere de card, in timp ce pentru contul Simplu, costul este de 3 lei lunar.

”Costurile sunt un criteriu important pentru un astfel de client, de aceea, pentru Contul de Salarii, Volksbank a renuntat la taxa de deschidere si la cea de administrare lunara a conturilor, iar retragerile de la bancomatele Volksbank sunt scutite de comision”, precizeaza Lucian Cojocaru, vicepresedintele bancii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus