top banner

Transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, prin CEC Bank

21 Ianuarie 2020 | Autor: Marius Serban

Transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, prin CEC Bank

CEC Bank a lansat aplicatia mobila Card2Card Transfer, prin care utilizatorii pot face transferuri de bani de pe cardul propriu pe cardul Visa altor beneficiari. Aplicatia este o alternativa la transferurile rapide de bani internationale.
CEC Bank a dezvoltat o aplicatie mobila – Card2Card Transfer – care integreaza platforma de plati Visa Direct. Aceasta permite transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, fiind o alternativa la serviciile clasice de transfer de bani, de tip Western Union sau Money Gram.

Noua aplicatie de la CEC Bank este disponibila atat pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cat si pentru cele de tip iOS.

Banii ajung la beneficiar in timp real

Utilizatorii pot efectua transferuri de bani in lei sau euro catre carduri Visa emise de institutii financiar-bancare din Romania si din strainatate (Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

“Clientii CEC Bank care isi inroleaza cardul Visa in portofelul digital CEC Pay vor putea trimite si primi bani, in timp real, de la rude si prieteni, atat in tara cat si in strainatate, prin intermediul platformei de plati Visa Direct. Astfel, transferul de bani se realizeaza eficient si sigur, direct in contul beneficiarului, pe baza informatiilor de card”, afirma Catalin Cretu, General Manager pentru Romania la Visa.

Transferuri gratuite in 2020

Aplicatia Card2Card Transfer este disponibila atat pentru clientii CEC Bank cat si pentru cei ai altor institutii financiare. In 2020, transferurile de bani din aplicatie sunt gratuite.

Ulterior, costul unui transfer este de 3 lei pe tranzactie daca se plateste cu un card de debit si 7 lei pe tranzactie pentru platile achitate cu card de credit.

Platile efectuate intre cardurile CEC Bank sunt gratuite. De asemenea, incasarile sunt gratuite pentru toate tranzactiile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Plati

Alte Articole

Platile instant se pot face si in euro

Platile instant se pot face si in euro

Vorbim de un nou serviciu pentru companii si persoane fizice, lansat in premiera de Banca Transilvania care a aderat la initiativa europeana privind platile instant, iar banii vor ajunge la beneficiari in 10 secunde.

16 Oct 2023 | Plati
Platile interbancare pot avea si costuri piperate

Platile interbancare pot avea si costuri piperate

Tendinta de crestere a comisioanelor bancare si-a facut tot mai mult simtita prezenta in ultima vreme, fapt resimtit in special pentru operatiunile la ghiseu, pentru a forta migrarea clientilor spre serviciile de internet/mobile banking.

27 Apr 2023 | Plati
Cum sa te feresti de fraude - 12 sfaturi care iti pot salva datele si banii

Cum sa te feresti de fraude - 12 sfaturi care iti pot salva datele si banii

Posibilitatea de a cumpara orice, oricand si oriunde ne ofera multe optiuni dar, in acelasi timp, vine cu multe riscuri la pachet. Mediul online este impanzit cu promotii si oferte care mai de care. Din pacate, nu toate sunt reale.

04 Ian 2022 | Plati
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

06 Aug 2020 | Plati

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul