Transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, prin CEC Bank

CEC Bank a lansat aplicatia mobila Card2Card Transfer, prin care utilizatorii pot face transferuri de bani de pe cardul propriu pe cardul Visa altor beneficiari. Aplicatia este o alternativa la transferurile rapide de bani internationale.

CEC Bank a dezvoltat o aplicatie mobila – Card2Card Transfer – care integreaza platforma de plati Visa Direct. Aceasta permite transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, fiind o alternativa la serviciile clasice de transfer de bani, de tip Western Union sau Money Gram.

Noua aplicatie de la CEC Bank este disponibila atat pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cat si pentru cele de tip iOS.

Banii ajung la beneficiar in timp real

Utilizatorii pot efectua transferuri de bani in lei sau euro catre carduri Visa emise de institutii financiar-bancare din Romania si din strainatate (Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

“Clientii CEC Bank care isi inroleaza cardul Visa in portofelul digital CEC Pay vor putea trimite si primi bani, in timp real, de la rude si prieteni, atat in tara cat si in strainatate, prin intermediul platformei de plati Visa Direct. Astfel, transferul de bani se realizeaza eficient si sigur, direct in contul beneficiarului, pe baza informatiilor de card”, afirma Catalin Cretu, General Manager pentru Romania la Visa.
#banner_x1#

Transferuri gratuite in 2020

Aplicatia Card2Card Transfer este disponibila atat pentru clientii CEC Bank cat si pentru cei ai altor institutii financiare. In 2020, transferurile de bani din aplicatie sunt gratuite.

Ulterior, costul unui transfer este de 3 lei pe tranzactie daca se plateste cu un card de debit si 7 lei pe tranzactie pentru platile achitate cu card de credit.

Platile efectuate intre cardurile CEC Bank sunt gratuite. De asemenea, incasarile sunt gratuite pentru toate tranzactiile.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

GHIDURI


Conturi curente

Fiecare cont curent are un numar unic de identificare, format din 24 de caractere. Acesta este denumit cod IBAN, el fiind recunoscut la nivel international. Totul despre codul IBAN, cont curent, plati, comisioane, extras de cont si alte intrebari in Ghidul Conturi curente.

Inapoi sus