Transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, prin CEC Bank

CEC Bank a lansat aplicatia mobila Card2Card Transfer, prin care utilizatorii pot face transferuri de bani de pe cardul propriu pe cardul Visa altor beneficiari. Aplicatia este o alternativa la transferurile rapide de bani internationale.

CEC Bank a dezvoltat o aplicatie mobila – Card2Card Transfer – care integreaza platforma de plati Visa Direct. Aceasta permite transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, fiind o alternativa la serviciile clasice de transfer de bani, de tip Western Union sau Money Gram.

Noua aplicatie de la CEC Bank este disponibila atat pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cat si pentru cele de tip iOS.

Banii ajung la beneficiar in timp real

Utilizatorii pot efectua transferuri de bani in lei sau euro catre carduri Visa emise de institutii financiar-bancare din Romania si din strainatate (Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

“Clientii CEC Bank care isi inroleaza cardul Visa in portofelul digital CEC Pay vor putea trimite si primi bani, in timp real, de la rude si prieteni, atat in tara cat si in strainatate, prin intermediul platformei de plati Visa Direct. Astfel, transferul de bani se realizeaza eficient si sigur, direct in contul beneficiarului, pe baza informatiilor de card”, afirma Catalin Cretu, General Manager pentru Romania la Visa.

Transferuri gratuite in 2020

Aplicatia Card2Card Transfer este disponibila atat pentru clientii CEC Bank cat si pentru cei ai altor institutii financiare. In 2020, transferurile de bani din aplicatie sunt gratuite.

Ulterior, costul unui transfer este de 3 lei pe tranzactie daca se plateste cu un card de debit si 7 lei pe tranzactie pentru platile achitate cu card de credit.

Platile efectuate intre cardurile CEC Bank sunt gratuite. De asemenea, incasarile sunt gratuite pentru toate tranzactiile.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Plati


Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Plati

Noi cerinte la autentificarea prin Internet Banking
Noi cerinte la autentificarea prin Internet Banking

Noua directiva privind serviciile de plati devine aplicabila si in Romania din luna decembrie 2019, ocazie cu care se introduc cerinte mai stricte de autentificare a clientilor pentru platile online.

25 Noiembrie 2019 | Plati

Atentie la capcanele cumparaturilor online!
Atentie la capcanele cumparaturilor online!

Cumparaturile online castiga tot mai mult teren datorita comoditatii pe care ne-o ofera. Insa, desi exista reglementari destul de clare cu privire la drepturile consumatorilor in astfel de tranzactii, comerciantii se conformeaza destul de greu. Ce trebuie sa stii cand cumperi de pe net, pentru a nu fi pacalit?

7 Martie 2019 | Plati

Ce taxe avem de platit la inceput de an?
Ce taxe avem de platit la inceput de an?

Inceputul de an vine cu o serie de cheltuieli pentru populatie, in contul taxelor si impozitelor datorate statului. Prima transa din impozitele locale trebuie platita pana pe 31 martie, iar declaratia unica, nou introdusa in 2018, trebuie depusa pana pe 15 martie si tot pana atunci trebuie platite darile aferente anului anterior.

30 Ianuarie 2019 | Plati

Mai multe articole

Inapoi sus