Raiffeisen Bank a majorat o parte din comisioanele aferente contului curent

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Clientii Raiffeisen Bank vor plati comisioane mai mari atunci cand fac plati din contul curent. Mai mult, si depunerile in anumite conturi deschise la Raiffeisen vor costa pana la 8 lei.

Din ianuarie, Raiffeisen Bank a modificat grila de taxe si comisioane aplicabile clientilor persoane fizice. Astfel, banca a majorat o serie de comisioane aferente contului curent.

Cei care doresc sa faca o plata de valoarea mica catr un cont la alta banca, prin ordin de plata la ghiseele agentiei, vor plati intre 5 si 10 lei, in functie de suma platita. Astfel, pentru o plata de 50 lei, comisionul este de 6 lei.

Pentru transferul sumelor mari, respectiv de peste 50.000, lei comisionul urca la 21 lei.

Prin serviciul de internet banking, comisionul varioaza intre 2,5 si 5 lei dar pot fi transferate doar sume de la ala 50.000 lei.

Anterior, comisionul la ghiseele bancii pentru transferuri de valoare mica era cuprins intre 4 si 6 lei iar prin internet banking se percepea un singur comision de 5,1 lei.

Ordinele de plata emise in favoarea unui alt client al Raiffeisen Bank costa de acum mai mult. Pentru platile de peste 500 lei, realizate prin internet banking, comisionul bancii urca de la 1 leu la un comision cuprins intre 3 si 5 lei.

Si depunerile de numerar vor fi de acum taxate. Astfel, pentru depunerile facute de populatie in contul persoanelor juridie ce nu au un acord special cu banca, comisionul variaza de la 4 la 8 lei, in functie de suma.

Astfel, doar in cazul furnizorilor care au contract de colectare numerar incheiat cu banca comisionul va fi zero. In aceasta categorie intra in general furnizorii mari, precum companiile de utilitati sau de telefonie mobila.

Alte articole din Plati

Plati

Transferuri rapide de bani intre cardurile Visa, prin CEC Bank

CEC Bank a lansat aplicatia mobila Card2Card Transfer, prin care utilizatorii pot face transferuri de bani de pe cardul propriu pe cardul Visa altor beneficiari. Aplicatia este o alternativa la transferurile rapide de bani internationale. Citeste mai mult

Noi cerinte la autentificarea prin Internet Banking

Noua directiva privind serviciile de plati devine aplicabila si in Romania din luna decembrie 2019, ocazie cu care se introduc cerinte mai stricte de autentificare a clientilor pentru platile online. Citeste mai mult

Facebook