Piraeus Bank lanseaza patru pachete de servicii pentru populatie

Piraeus Bank a dezvoltat  patru noi pachete de produse si servicii atasate contului curent, ce ofera reduceri de costuri fata de varianta achizitionarii separate a produselor.

Pachetele, denumite In Echilibru, Mereu Inainte, Doar Oportunitati si Peste Asteptari, ofera pe langa un cont curent si un cont de economii, card de debit, servicii de banca la distanta sau asigurare, in functie de varianta aleasa.


Pachetul cel mai complex contine un cont curent si un cont de economii in lei, un cont curent in valuta, un card de debit, serviciile de online, phone si mobile banking, plus o asigurare de accidente.

Posesorii acestui pachet primesc si dobanzi preferentiale la cardul de credit si evaluarea gratuita a imobilului pentru cei care solicita acordarea unui credit cu garantie imobiliara. Costul pachetului este de 9 lei pe luna.

Cel mai ieftin pachet contine doar cont curent si de economii in lei, card de debit si serviciul phone banking, si costa 3 lei pe luna.

“O parte din pachete ofera clientilor acces la functionalitati sau bonusuri care nu sunt disponibile in mod obisnuit pentru anumite produse. In functie de complexitatea pachetului ales, beneficiul real al clientilor rezultat din reducerile de cost si extra avantajele acordate variaza intre 22% si 60%”, a explicat Roxana Halmageanu, sef departament dezvoltare produse.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus