O noua oferta de transfer rapid de bani intre Romania si Republica Moldova

Compania Smith&Smith a pus la punct un serviciu de transfer rapid de bani intre Romania si Republica Moldova. Tariful incepe de la 3 euro pentru transferuri de pana la 100 euro.

Serviciul este oferit in Romania prin intermediul agentiilor Romanian International Bank si o parte din unitatile BCR. Transferul se face aproape automat iar banii pot fi incasati de catre destinatar in cel mult o ora.

In Republica Moldova, serviciul este disponibil prin Victoria Bank.


Comisionul platit de clienti incepe de la 3 euro/dolari pentru sume de pana la 100 euro/dolari. Comisionul ajunge pana la 15 euro pentru sume transferate cuprinse intre 900 si 1.000 euro. Pentru sume mai mari transferate prin acest serviciu, clientii trebuie sa plateasca 1,5% din valoare.

Nivelul maxim ce poate fi transferat este de 10.000 euro sau dolari.

Pentru a expedia sau primi bani clientii nu trebuie sa completeze formulare. Trebuie doar sa prezinte un act de identitate si codul unic de identificare al tranzactiei la un agent Smith&Smith.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus