Numarul platilor de facturi prin PayPoint s-a dublat in ultimul an

Romanii au realizat 12,1 tranzactii de plati facturi prin intermediul terminalelor PayPoint in perioada martie 2010 - martie 2011, cu 118% mai multe comparativ cu anul precedent.


Numarul punctelor de plata ce ofera intregul portofoliu de servicii PayPoint a crescut cu 3.200 in aceasta perioada, concomitent cu retragerea a aproximativ 2.100 de terminale ce ofereau exclusiv serviciul de incarcare electronica.

„Se implinesc aproape trei ani de la lansarea serviciului Plati Facturi in Romania, interval in care ne-am asigurat prezenta in  6.000 de magazine de proximitate la nivel national, incheind contracte cu o gama larga de furnizori si operatori”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

Printre sectoarele acoperite de PayPoint se numara cel al utilitatilor, telecomului, media, retailului, transportului, comertului electronic, precum si cel al serviciilor financiare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus