Clientii pot deschide un cont la Millennium Bank fara a trece prin unitati

Millennium Bank ofera un cont curent in lei pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca, intrucat solicitarea se poate face prin completarea unui formular online.

Ulterior, comunicarea intre clienti si banca se realizeaza prin telefon si curier. Astfel, clientii primesc la adresa mentionata in formular, contractul pe care trebuie sa-l semneze, impreuna cu toate informatiile necesare despre produs.

Dupa ce semneaza documentele, clientul le inapoiaza curierului pentru a fi livrate bancii, fara sa suporte niciun cost.

„Vom explora o piata de nisa cu potential mare si un canal de distributie ale carui limite sunt virtual inexistente”, a declarat Nuno Alves, director executiv la Millennium Bank

Banca nu percepe niciun comision pentru administrarea contului si nici pentru retragerile de numerar la bancomatele proprii. In plus, comisionul de administrare pentru cardul atasat este 0% in primul an de folosire, iar accesul si administrarea serviciilor internet banking si call center sunt gratuite.

De asemenea, banca nu percepe niciun comision pentru platile interbancare in lei efectuate prin internet banking sau call center, clientii suportand doar comisionul TransFond.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus