Millennium Bank atrage clienti noi la contul de salariu cu bonus in bani

Clientii care decid sa isi incaseze salariul printr-un cont deschis la Millennium Bank pot primi bonusuri in bani de pana la 500 lei. Promotia este disponibila doar pentru clientii noi.

Bonusul primit este stabilit in functie de nivelul salariului incasat in cont. Spre exemplu, pentru salarii de pana la 1.000 lei, bonusul este de 125 lei. In cazul unor venituri cuprinse intre 1.000 si 3.000 lei, bonusul este de 250 lei, in timp ce clientii cu salarii mai mari primesc un bonus de 500 lei.

Campania este disponibila pana la finalul lunii martie.


Pachetul de salariu oferit de banca presupune eliminarea sau reducerea comisioanelor de administrare a contului si cardului precum si in cazul principalelor operatiuni realizate de clienti.

In plus, cardul de debit atasat contului returneaza clentolor pana la 100 lei lunar din sumele folosite pentru cumparaturi la supermarketuri si benzinarii din toata tara.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus