Locatii noi pentru plata impozitelor locale cu cardul in 3 orase din tara

Taxele si impozitele locale pentru sectoarele 2,3 si 4 din Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu-Mures pot fi platite cu cardul in luna martie in 9 locatii special amenajate in centre comerciale.


Locatiile au fost puse la punct ca urmare a unui parteneriat intre Visa, bancile membre din Romania si primarii.

Voluntari vor asista contribuabilii la standurile special deschise zilnic, intre orele 16:00 -20:00. In Bucuresti locatiile vor fi disponibile in Real Vitan si Theodor Pallady, Auchan Titan, Cora Pantelimon, Sun Plaza Mall, Piata Prograsul Nou, Carrefour Colentina,

In Cluj-Napoca, voluntarii se vor afla la Iulius Mall iar in Tragu-Murs la Promenada Mall.

Plata se poate face cu orice card bancar, cu ajutorul aceluiasi sistem informatic disponibil si la administratiile fiscale. Pe baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plata, inclusiv eventualele restante si pot decide plata partiala sau integrala.

Totodata, taxele si impozitele locale pot fi platite cu cardul la 18 infochioscuri instalate in supermarket-urile si mall-urile din sectoarele 2 si 6 din Bucuresti si Ploiesti.

Posesorii de carduri Visa care isi achita cu cardul impozitele si taxele locale in lunile februarie si martie vor participa automat la o promotie in cadrul careia vor putea castiga premii prin tragere la sorti.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus