Garanti Bank ofera noi variante de plata a facturilor Romtelecom

Garanti Bank ofera de acum clientilor posibilitatea de a-si plati facturile Romtelecom si prin debit direct sau transfer intrabancar in agentii, la bancomat sau pe internet.

Facturile Romtelecom pot fi achitate la oricare dintre cele 170 de bancomate de orice persoana, indiferent daca este client al bancii sau nu, in numerar sau cu ajutorul oricarui tip de card.


In acelasi timp, clientii bancii care utilizeaza serviciul de internet banking au la dispozitie o optiune speciala pentru plata  facturilor Romtelecom. Acestia pot utiliza si serviciul  debit direct, prin care pot imputernici banca sa plateasca automat factura Romtelecom in numele lor, la data scadentei, sau pot opta pentru transfer intrabancar direct din agentiile bancii.   

Anterior, plata facturii era posibila numai in numerar la casieriile bancii.

”Ne bucuram sa putem oferi clientilor Romtelecom o gama completa de optiuni pentru plata facturii de telefonie si a altor servicii de comunicatii, datorita extinderii parteneriatului dintre Garanti Bank si operatorul Romtelecom”, a declarat  Ilker Ozdemir, director Transaction Banking&Alternative Delivery Channels la Garanti Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus