Facturile Orange pot fi platite si in reteaua de bancomate Raiffeisen Bank

Clientii Raiffeisen Bank care detin un card de debit sau de credit isi pot plati facturile emise de operatorul de telefonie Orange direct prin reteaua de bancomate a bancii, fara comision.

Pentru a face plata, clientii trebuie sa cunoasca detaliile minime de facturare, respectiv  codul de abonat si suma. Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat.


“Stim toti cat de neplacut este sa pierzi timp stand la o coada. Tocmai de aceea vrem sa ajungem cat mai aproape de clientii nostri, cu servicii de cea mai buna calitate, care sa le economiseasca timpul si banii”, au precizat reprezentantii bancii.

In prezent, Raiffeisen Bank gestioneaza aproximativ 1,7 milioane carduri, dintre care 350.000 carduri de credit, iar reteaua de bancomate a bancii cuprinde 1.100 de aparate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus