Biletele de tren platite online beneficiaza de reducere pana in noiembrie

Calatorii vor putea beneficia de o reducere de 10% pentru plata online cu cardul MasterCard sau Maestro a biletelor de tren pana la finalul lunii noiembrie.


Reducerea se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru cumpararea unui bilet dus-intors.

Biletele se achizitioneaza de pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Clientul se inregistreaza pe site, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzactiei, acesta va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.

Promotia privind reducerea acordata a fost lansata pe 15 iunie dar fost prelungita cu doua luni. Pe perioada derularii campaniei, valoarea biletelor achizitionate online a crescut cu 350% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

”La succesul campaniei a contribuit si perioada de vara si, implicit, de vacanta. Acum cred ca reducerea este binevenita pentru toata lumea si mai ales pentru studenti, care vor putea sa profite de o modalitate comoda si rapida de a-si cumpara biletele de tren, dar si de un pret mai bun, in weekend-urile cand merg acasa”, a precizat Gabriel Ghita, business development manager la MasterCard Europe.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus