top banner

BCR vrea isi automatizeze agentiile si instaleaza ghisee electronice

21 Noiembrie 2012 | Autor: Conso

BCR a demarat un plan de dezvoltare teritoriala ce presupune includerea unor ghisee automate pentru clientii persoane fizice, in vederea cresterii rapiditatii si accesului la operatiuni de baza.
Pana in prezent, banca a reusit instalarea si punerea in functiune a 400 de ghisee, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la 2 milioane de euro.
Aceste automate permit realizarea de tranzactii fara asistenta unui functionar bancar, tranzactii precum plati de facturi, depuneri de numerar, inclusiv rambursare de rate la credite.
De la punerea in functiune a celor 400 de aparate, aproximativ 20% din operatiuni sunt efectuate prin aceste ghisee automate, plata de facturi si alimentarile de cont inregistrand ponderi egale.
Pana la finalul anului se estimeaza atingerea unui numar total de 500.000 de operatiuni realizate prin ghiseele automate iar in cel mai scurt timp acestea vor contabiliza jumatate din totalul tranzactiilor realizate de clientii BCR persoane fizice.
“Printre principalele avantaje ale utilizarii ghiseelor automate se numara rapiditatea in efectuarea tranzactiilor, durata unei operatiuni reducandu-se de la circa 4 minute la mai putin de 40 de secunde”, a declarat Bogdan Marin, director executiv al directiei Managementul Canalelor Retail din BCR.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Plati

Alte Articole

Platile instant se pot face si in euro

Platile instant se pot face si in euro

Vorbim de un nou serviciu pentru companii si persoane fizice, lansat in premiera de Banca Transilvania care a aderat la initiativa europeana privind platile instant, iar banii vor ajunge la beneficiari in 10 secunde.

16 Oct 2023 | Plati
Platile interbancare pot avea si costuri piperate

Platile interbancare pot avea si costuri piperate

Tendinta de crestere a comisioanelor bancare si-a facut tot mai mult simtita prezenta in ultima vreme, fapt resimtit in special pentru operatiunile la ghiseu, pentru a forta migrarea clientilor spre serviciile de internet/mobile banking.

27 Apr 2023 | Plati
Cum sa te feresti de fraude - 12 sfaturi care iti pot salva datele si banii

Cum sa te feresti de fraude - 12 sfaturi care iti pot salva datele si banii

Posibilitatea de a cumpara orice, oricand si oriunde ne ofera multe optiuni dar, in acelasi timp, vine cu multe riscuri la pachet. Mediul online este impanzit cu promotii si oferte care mai de care. Din pacate, nu toate sunt reale.

04 Ian 2022 | Plati
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

06 Aug 2020 | Plati

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul