Banca Transilvania permite plata facturilor printr-un serviciu online special

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Banca Transilvania a lansat un serviciu de online banking, destinat exclusiv platii facturilor la utilitati. Platile sunt scutite de comisioane.

Clientii pot inclusiv vizualiza soldul contului curent, programa platile facturilor la o anumita data sau predefini platile pe baza unor criterii dorite.


Noul serviciu se adreseaza persoanelor fizice care nu folosesc deja serviciul de internet banking, intrucat este o versiune online simplificata. Ulterior, se poate opta si pentru varianta extinsa, care permite efectuarea mai multor operatiuni, pentru un cost lunar de 1 leu.

Clientii pot utiliza atat varianta web, cat si cea de aplicatii mobile si se pot inscrie gratuit prin simpla completare a unui formular.

Alte articole din Plati

Plati

Ce taxe avem de platit la inceput de an?

Inceputul de an vine cu o serie de cheltuieli pentru populatie, in contul taxelor si impozitelor datorate statului. Prima transa din impozitele locale trebuie platita pana pe 31 martie, iar declaratia unica, nou introdusa in 2018, trebuie depusa pana pe 15 martie si tot pana atunci trebuie platite darile aferente anului anterior. Citeste mai mult

Serviciu instant de plati de la Transfond

Incepand cu 10 decembrie 2018, Transfond va pune la dispozitia prestatorilor de servicii de plati produsul Plati Instant, o infrastructura interbancara pentru plati de retail in timp real de pana la 50.000 lei. Utilizatorii finali - consumatori, autoritati, business-uri, vor putea utiliza serviciul atat pentru plati, cat si pentru incasari. Citeste mai mult

Facebook