Banca Romaneasca ofera reduceri de comisioane la plata facturilor prin internet banking

Plata facturilor de utilitati este facilitata printr-o noua optiune in aplicatia de internet banking a Bancii Romanesti. Optiunea presupune si costuri reduse dar este oferita numai populatiei.

Astfel, clientii persoane fizice isi pot plati facturile catre diversi furnizori de utilitati cu doar 1 leu per operatiune. In cazul in care plata se face catre conturile furnizorilor deschise la Banca Romaneasca, spre exemplu Romtelecom, clientii beneficiaza de comision zero.


Optiunea este deja activata in aplicatia de internet banking iar clientii nu trebuie decat sa alega furnizorul si sa introduca detaliile de plata din factura.

“Noile valori de comisioane percepute persoanelor fizice la plata facturilor de utilitati prin intermediul serviciului de internet banking e-bancamea  au scopul de a incuraja utilizarea aplicatiei online de catre acestea. De asemenea, persoanele juridice care aleg varianta platii facturilor de utilitati prin intermediul serviciului e-bancamea continua sa beneficieze de costuri foarte avantajoase in comparatie cu modalitatea standard de plata a facturilor“, au precizat pentru Conso.ro reprezentantii bancii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus