Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca

Banca Romaneasca

In octombrie 2003, grupul elen National Bank of Greece (NBG) a achizitionat pachetul majoritar la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) este un alt actionar important, detinand 10,209% din capitalul social al bancii.

Grupul NBG a fost  fondat in anul 1841 si este listat la Bursa de Valori din Atena inca din anul 1880. Incepand cu octombrie 1999 este listat si la Bursa de Valori din New York.

Banca Romaneasca - sediul central
EuroTower Building
Str. Dinu Vintila nr. 11, etaj 4, 5, 6 si 7,
sector 2, 021101, Bucuresti
Tel: 021 305 90 00
Fax: 021 305 91 91
Email: office@brom.ro
Web: www.banca-romaneasca.ro

Informatii utile

Call Center: 021 408 08 08

Urgente carduri: 021 304 81 00

  • Credite Banca Romaneasca
  • Depozite Banca Romaneasca

Curs Banca Romaneasca

Ultima actualizare: 23 Feb 2018 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.6205

Curs dolar-leu 3.7614

Vanzare

Curs euro-leu 4.6875

Curs dolar-leu 3.8184

Vocea clientului

Opinii recente Credit ipotecar/ imobiliar

de Lucian Ala Fara Credite

"Cu BROM am o experienta si mai si decât aia cu Alpha. Oricum, trebuie sa spun de la început ca si acestei banci îi prevad un viitor „glorios”. Adica falimentul. Sa povestim. Cred ca îmi tin salariul si grosul economiilor la ei de vreo 10 ani - fara exagerare. Un exercitiu minim de inteligenta le-ar fi zis ca unul care tine nemiscati zeci de mii de euro de vreun deceniu chiar nu are nevoie ..."

35 opinii 3

Transparenta costurilor

5

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

5

Procedura de lucru

1

Articole

Banca Romaneasca

Banca Romaneasca poate acorda credite Prima Casa de 124 de milioane de lei in 2015

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului 2015, astfal ca va putea acorda credite in cadrul programului in valoare de 124 de milioane de lei in acest an.

Consiliul Concurentei a avizat fuziunea NBG si Eurobank pe piata locala

Fuziunea dintre National Bank of Greece, care detine Banca Romaneasca, si Eurobank, actionarul principal al Bancpost, a fost avizata de catre Consiliul Concurentei pe plan local.

Bancile continua seria reducerilor de dobanda la depozite

Anul 2013 nu pare sa fie unul de consolidare a dobanzilor oferite la depozite. Bancile au continuat si in ianuarie procesul de reducere a remuneratiilor oferite la economiile in lei ale populatiei.

Plata facturilor la ATM devine din ce in ce mai populara

Numarul bancilor care permit plata facturilor la ATM dar si al optiunilor atasate acestui serviciu este in crestere. De curand, BCR si Banca Romaneasca au lansat noi facilitati.

Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

Banca Romaneasca lanseaza un credit de consum special pentru refinantare

Banca Romaneasca a lansat un credit de nevoi personale fara ipoteca, in lei si euro, special pentru refinantare. Singurul cost suportat de clienti pentru sumele primite este rata dobanzii.

Facebook