Administrarea lunara a contului curent la BCR s-a scumpit cu 1 leu

Cei care au cont curent la BCR platesc din decembrie un comision de 4,5 lei pentru administrarea contului curent. De asemena, inchiderea unui pachet de cont curent poate costa 50 lei.

Clientii care au doar cont curent la BCR vor plati din decembrie un comision de 4,5 lei pe luna, majorat cu 1 leu fata de nivelul anterior.


Cei care au achizitionat un pachet de cont curent vor plati in continuare un comision unic pentru toate serviciile incluse, al carui nivel ramane neschimbat. In functie de varianta aleasa, banca percepe 4,5 lei, 8,5 lei sau 12,5 lei pe luna. Noua oferta de pachete a fost lansata in luna octombrie.

Pe de alta parte insa, cei care beneficiaza de unul din cele 3 tipuri de pachete clasice de cont curent nu vor putea renunta la acestea in primele 12 luni de la achizitionare decat prin achitarea unui comision de inchidere de 50 lei.

Noul tarif a fost de asemenea introdus din luna decembrie.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus