top banner

Pagina 142 - Banii si economia: Articole, știri și sfaturi financiare

Economia incetineste temporar

Slabirea ritmului de crestere economica a fost rezultatul unor factori conjuncturali, perspectivele pe termen lung nefiind afectate. Cum politica monetara nu contraataca de regula efectele sezoniere, nu ne putem astepta ca BNR sa raspunda printr-o noua reducere a dobanzilor.

10 Sep 2007 | Banii si economia

De ce ne trebuie un fond de contragarantare?

Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu are o structura de contragarantare. In urma initiativei fondurilor de garantare, in curand lucrurile s-ar putea schimba in bine. Infiintarea unui fond de contragarantare ar avea efecte benefice atat asupra capacitatii nationale de garantare a finantarilor, cat si asupra bugetului public.

07 Sep 2007 | Banii si economia

Eximbank lanseaza noi produse de garantare

Din 31 august, Eximbank a lansat pe piata 7 produse noi de garantare. Acestea sunt destinate sprijinirii investitiilor facute de firmele care isi desfasoara activitatea in domenii economice prioritare

03 Sep 2007 | Banii si economia

Populatia are de ales intre 10 fonduri de pensii

Pana acum, au fost autorizate 10 fonduri de pensii private obligatorii care isi vor prezenta ofertele incepand cu 17 septembrie. Clientii vizati sunt salariatii sub 35 de ani si optional cei intre 35

29 Aug 2007 | Banii si economia

Factoringul atrage tot mai multi clienti

Compania de Factoring a incheiat primul semestru al anului cu o cifra de afaceri de peste 45 milioane de euro. Factoringul intern fara asigurarea riscului de neplata este produsul cel mai popular.

27 Aug 2007 | Banii si economia

Eximbank sprijina exporturile in Rusia

Eximbank a incheiat un acord de cooperare cu Gazprombank, ce are ca scop facilitarea exporturilor romanesti pe piata din Rusia.

23 Aug 2007 | Banii si economia

Conso solutioneaza problemele tehnice

Din cauza unor probleme intervenite la nivelul furnizorului de hosting, in ultimele zile utilizarea site-ului nostru a fost extrem de dificila in anumite intervale orare.

10 Aug 2007 | Banii si economia

BNR mentine dobanda de politica monetara la 7%

BNR a mentinut nivelul dobanzii de politica monetara la 7% pe an, a luat masuri pentru reducerea volatilitatii dobanzilor pietei interbancare si a stabilit tinta de inflatie pentru 2009 la 3,5%.

31 Iul 2007 | Banii si economia

Bilant cincinal la Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing aniverseaza cinci ani de activitate pe piata romaneasca. Compania are puncte de lucru in 16 orase, un portofoliu activ de 250 milioane euro si peste 14.000 de contracte in derulare.

26 Iul 2007 | Banii si economia

BNR mentine dobanda la 7%

BNR a decis pe 26 septembrie sa mentina la 7% rata dobanzii de politica monetara. De asemenea, rata minima pentru rezervele obligatorii nu a fost modificata.

26 Iul 2007 | Banii si economia
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară