UniCredit a inaugurat cinci noi sucursale

UniCredit Tiriac Bank a inaugurat cinci noi sucursale, ajungand astfel la o retea teritoriala de 240 unitati. Doua dintre cele cinci noi puncte de lucru au fost deschise in Bucuresti.

Cele doua sucursale din capitala sunt plasate in zona Garii de Nord si in incinta magazinului Bucur Obor. Alte doua sucursale au fost deschise in Constanta, una in incinta portului si cealalta pe strada Mircea cel Batran. Cea de-a cincea locatie aleasa de banca pentru cea mai noua agentie este la Bacau, pe strada Energiei.


“Dorim sa ne plasam cat mai aproape de clientii nostri si de comunitatile locale, sa le dovedim ca suntem un partener cu care se lucreaza usor si ca ne ridicam la nivelul asteptarilor si exigentelor pe care le au”, a precizat Emanuele Butta, vicepresedintele responsabil pentru Retail la UniCredit Tiriac Bank.

Conform acestuia, deschiderea celor cinci noi puncte de lucru face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare pe care banca il are in Romania.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus