Raiffeisen Bank si-a inaugurat o agentie in centrul Bucurestiului

Dupa mai multe schimbari de locatii, Raiffeisen Bank a ales in final sa isi deschida o agentie in Piata Unirii din Bucuresti. Aceasta a preluat activitatea a doua agentii din zona, inchise intre timp.

Noua locatie a fost aleasa datorita vizibilitatii mai bune, chiar daca agentiile anterioare se aflau pe o raza de cel mult 200 metri, tot in zona Unirii.

“Ne aflam intr-un proces permanent si dinamic de repozitionare a retelei, tinand cont de evolutiile pietei imobiliare, dar si de schimbarile de pe piata locala”, a precizat Vladimir Kalinov, vicepresedintele retail al Raiffeisen Bank.


Conform acestuia, in ultimii trei ani, chiriile au scazut in medie cu 20%-30%, iar cea mai mare reducere de cost in urma renegocierii unui contract de chirie pentru o agentie a bancii a fost de 50%.

Pentru renovarea locatiei, care are aproximativ 400 metri patrati si se intinde pe doua nivele, banca a investit 400.000 euro, dar spera ca in 2 ani, 2 ani si jumatate agentia sa genereze profit. Amenajarea unitatii face parte din programul “Friendly Bank – Banca Prietenoasa”.

In 2011, Raiffeisen Bank a relocat agentii si in alte orase mari, precum Constanta, Iasi si Timisoara, locatiile fiind alese in functie de potentialul de business si de acoperirea din zona.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus