Raiffeisen Bank si-a inaugurat o agentie in centrul Bucurestiului

Dupa mai multe schimbari de locatii, Raiffeisen Bank a ales in final sa isi deschida o agentie in Piata Unirii din Bucuresti. Aceasta a preluat activitatea a doua agentii din zona, inchise intre timp.

Noua locatie a fost aleasa datorita vizibilitatii mai bune, chiar daca agentiile anterioare se aflau pe o raza de cel mult 200 metri, tot in zona Unirii.

“Ne aflam intr-un proces permanent si dinamic de repozitionare a retelei, tinand cont de evolutiile pietei imobiliare, dar si de schimbarile de pe piata locala”, a precizat Vladimir Kalinov, vicepresedintele retail al Raiffeisen Bank.


Conform acestuia, in ultimii trei ani, chiriile au scazut in medie cu 20%-30%, iar cea mai mare reducere de cost in urma renegocierii unui contract de chirie pentru o agentie a bancii a fost de 50%.

Pentru renovarea locatiei, care are aproximativ 400 metri patrati si se intinde pe doua nivele, banca a investit 400.000 euro, dar spera ca in 2 ani, 2 ani si jumatate agentia sa genereze profit. Amenajarea unitatii face parte din programul “Friendly Bank – Banca Prietenoasa”.

In 2011, Raiffeisen Bank a relocat agentii si in alte orase mari, precum Constanta, Iasi si Timisoara, locatiile fiind alese in functie de potentialul de business si de acoperirea din zona.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Dobanzile la depozite au intrat la cura de slabire
Dobanzile la depozite au intrat la cura de slabire

Mai multe banci au anuntat reducerea dobanzilor la depozitele in lei, o miscare care poate anticipa reducerea inflatiei pe parcursul anului viitor.

11 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus