Raiffeisen Bank si-a inaugurat o agentie in centrul Bucurestiului

Dupa mai multe schimbari de locatii, Raiffeisen Bank a ales in final sa isi deschida o agentie in Piata Unirii din Bucuresti. Aceasta a preluat activitatea a doua agentii din zona, inchise intre timp.

Noua locatie a fost aleasa datorita vizibilitatii mai bune, chiar daca agentiile anterioare se aflau pe o raza de cel mult 200 metri, tot in zona Unirii.

“Ne aflam intr-un proces permanent si dinamic de repozitionare a retelei, tinand cont de evolutiile pietei imobiliare, dar si de schimbarile de pe piata locala”, a precizat Vladimir Kalinov, vicepresedintele retail al Raiffeisen Bank.


Conform acestuia, in ultimii trei ani, chiriile au scazut in medie cu 20%-30%, iar cea mai mare reducere de cost in urma renegocierii unui contract de chirie pentru o agentie a bancii a fost de 50%.

Pentru renovarea locatiei, care are aproximativ 400 metri patrati si se intinde pe doua nivele, banca a investit 400.000 euro, dar spera ca in 2 ani, 2 ani si jumatate agentia sa genereze profit. Amenajarea unitatii face parte din programul “Friendly Bank – Banca Prietenoasa”.

In 2011, Raiffeisen Bank a relocat agentii si in alte orase mari, precum Constanta, Iasi si Timisoara, locatiile fiind alese in functie de potentialul de business si de acoperirea din zona.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus