top banner

Promotii bancare in prag de toamna

29 August 2023 | Autor: Cristian Dogaru

Promotii bancare in prag de toamna

Foto Unsplash.com

Mai multe oferte bancare aparute in ultima perioada propun bonusuri la achizitiile de la parteneri, reduceri de dobanda, costuri zero pe viata pe anumite pachete.
Pretextele sunt diverse, de la parteneriatele cu retailerii, la inceperea scolii sau campaniile de atragere de noi clienti. 
Bancile sunt dispuse sa supraliciteze pentru a-si mari baza de clienti pentru serviciile de internet banking, oferta de creditare, numarul de carduri active, etc. 
George face echipa cu Lidl
In aplicatia mobila Lidl, la categoria oferte de la parteneri gasim contul George Standard, cu card Visa atasat (emiterea si livrarea cardului costa 10 lei). 
Mai exact, cine activeaza Money Back din aplicatia George si foloseste cardul la cumparatorile din Lidl, va primi cashback cate 100 lei/luna in primele 3 luni ale campaniei la care participa (indiferent de valoarea cumparaturilor, conditia este sa faca minim o tranzactie pe luna si sa aiba aplicatia Lidl activata pe telefon).
In plus, se ofera 12 luni cu zero comision de administrare pentru utilizarea serviciului George.  
Campania se desfasoara intre 9 august si 9 noiembrie.
“Bank to school” de la Banca Transilvania
Campania se desfasoara intre 28 august si 10 septembrie si presupune oferte diverse pe partea de creditare (credite imobiliare si de nevoi personale), carduri de cumparaturi, overdraft, leasing, asigurari, cont curent pentru minori, etc.
Fata de oferta standard (5,9-6,9% dobanda fixa introductorie in primii 3 ani, ulterior variabila dupa IRCC+2,5-2,8%) oferta de Bank to school presupune zero costuri de analiza (400  lei in mod normal) si evaluare a imobilului.
Similar, creditul de nevoi personale cu dobanda fixa (cuprinsa intre 8,9% si 19%) acordat in aceasta perioada are zero comison de analiza (200 de lei in mod normal).
Cardurile de cumparaturi vin cu puncte cadou in perioada campaniei-150 lei in puncte STAR pentru cardurile STAR Forte si STAR Gold, pana la 4.000 mile de bun venit pentru cardul BT Flying Blue. 
Pe partea de leasing auto in lei avem scaderi ale dobanzilor fixe (de la 13,25% la 9,5%) si reducerea comisionului de acordare/taxei leasing (de la 2975 la 1487 lei).
Descoperitul de cont este si el mai atractiv, fiind inlocuite dobanzile fixe (14% pentru incasarea venitului in cont, sau 17% in caz contrar) cu o dobanda variabila IRCC +3,9%, mai avantajoasa. 
Conturile pentru minori vin cu costuri zero la deschidere si administrare. 
Costuri zero pe viata pentru internet banking si pachetele de cont curent de la Intesa
Este genul de oferta pe care alte banci o aduceau in perioada de Black Friday (vezi UniCredit).
Produsul se numeste „Digical Mobile si Internet Banking” iar pana pe 30 septembrie cine isi deschide un astfel de serviciu va avea costuri zero pe viata pentru pachetele de cont curent atasate, cu conditia sa fie client nou al bancii.
Este vorba de un set de servicii de plati interne si externe plus schimb valutar rapid, la cursul BNR (in limita a 1.500 euro zilnic, intre orele 07-13 si 14-16 in zilele lucratoare). Schimburile includ perechile euro-leu si dolar-leu. 
Oferta presupune acordarea unui card de debit si retrageri fara comisioane de la orice bancomat din Romania. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Revolut isi promoveaza pachetele exclusiviste oferind dobanzi in crestere la conturile de economii recent lansate, practica bancara anterioara presupunand dobanzi fixe sau stimularea economisirii in functie de sold.

28 Feb 2024 | Info banci
Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Am analizat site-urile principalelor banci din Romania pentru fotografia canalelor de vanzari ale momentului-economisire, carduri de credit si debit, aplicatii mobile, oferte de creditare si, vedeta saptamanii, Black Friday.

08 Noi 2022 | Info banci
Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar produsele si serviciile sale au fost incluse in oferta Vista. Conso va ofera cateva detalii privind integrarea acestora si pasii concreti pe care trebuie sa ii faca clientii Credit Agricole.

06 Oct 2022 | Info banci
Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul