Oferta BT pentru clientii Volksbank expira intr-o saptamana

Aproape toti clientii Volksbank Romania (VBRO) cu credite in franci elvetieni s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de conversie in lei sau euro de catre echipele VBRO si Banca Transilvania (BT). Insa doar 80% dintre ei au acceptat oferta, cu o saptamana inainte ca aceasta sa expire, reiese din datele transmise de cele doua banci.

Astfel, peste 14.000 dintre clientii Volksbank au acceptat pana acum oferta de conversie a creditelor din franci elvetieni, majoritatea optand pentru creditul in lei, respectiv 95%. Oferta este valabila pana in 31 iulie, iar durata ei nu va fi prelungita dupa respectiva data.

”Persoanele care accepta oferta pana in data de 31 iulie (inclusiv), pana la ora 17.30, se mai pot programa pentru semnarea efectiva a documentelor pana in 17 august a.c.”, se arata in comunicatul companiei.

De la inceputul campaniei, din 4 mai si pana in prezent, aproximativ 18.000 de clienti VBRO, reprezentand peste 99% dintre cei vizati, s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de catre echipele celor doua banci, insa doar 12.000 de persoane au semnat deja contractele de conversie.

Conversia se realizeaza la cursul BNR din ziua semnarii contractului. In plus, oferta presupune returnarea sumelor deja platite in contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului in sold si reducere de 22,5% aplicabila la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuarii cu comisionul de risc/administrare platit efectiv si nerecuperat de clienti.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus