Oferta BT pentru clientii Volksbank expira intr-o saptamana

Aproape toti clientii Volksbank Romania (VBRO) cu credite in franci elvetieni s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de conversie in lei sau euro de catre echipele VBRO si Banca Transilvania (BT). Insa doar 80% dintre ei au acceptat oferta, cu o saptamana inainte ca aceasta sa expire, reiese din datele transmise de cele doua banci.

Astfel, peste 14.000 dintre clientii Volksbank au acceptat pana acum oferta de conversie a creditelor din franci elvetieni, majoritatea optand pentru creditul in lei, respectiv 95%. Oferta este valabila pana in 31 iulie, iar durata ei nu va fi prelungita dupa respectiva data.

”Persoanele care accepta oferta pana in data de 31 iulie (inclusiv), pana la ora 17.30, se mai pot programa pentru semnarea efectiva a documentelor pana in 17 august a.c.”, se arata in comunicatul companiei.

De la inceputul campaniei, din 4 mai si pana in prezent, aproximativ 18.000 de clienti VBRO, reprezentand peste 99% dintre cei vizati, s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de catre echipele celor doua banci, insa doar 12.000 de persoane au semnat deja contractele de conversie.

Conversia se realizeaza la cursul BNR din ziua semnarii contractului. In plus, oferta presupune returnarea sumelor deja platite in contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului in sold si reducere de 22,5% aplicabila la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuarii cu comisionul de risc/administrare platit efectiv si nerecuperat de clienti.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus