Multumim pentru tot, Alexandra! Si mult succes pe mai departe!

Dupa aproape sapte ani de munca in folosul Conso si al utilizatorilor de servicii financiare care ne sunt alaturi in fiecare zi, colega noastra Alexandra Popa a decis sa faca o schimbare in cariera.


Alexandra s-a alaturat echipei noastre inca din primul an de activitate, in 2006, si si-a adus in permanenta o contributie extrem de valoroasa la bunul renume pe care Conso.ro il are astazi printre consumatorii de produse si servicii financiare.

Serioasa si dedicata, Alexandra a oferit, alaturi de ceilalti colegi din echipa Conso, mii de raspunsuri utile celor care ne-au scris la Sfatul Expertului. A rezolvat problemele a sute de utilizatori care si-au scris nemultumirile la Vocea Clientului si a relatat despre succesele din justitie ale multor consumatori nemultumiti care si-au gasit dreptatea doar in instanta.

Alexandra a scris sute de stiri si de articole prin care dumneavoastra, cititorii nostri, ati fost mai bine informati, ati inteles la ce anume trebuie sa fiti atenti atunci cand vreti sa constituiti un depozit sau sa luati un credit. A participat activ la permanenta actualizare a produselor si serviciilor financiare, pentru ca fiecare dintre utilizatorii Conso.ro sa gaseasca mereu informatiile corecte si complete de care are nevoie!

Valoarea si calitatea activitatii desfasurate de Alexandra n-au fost recunoscute doar prin sutele de mesaje de multumire pe care le-a primit de la dumneavoastra, cititorii si utilizatorii nostri, ci si prin castigarea concursului de jurnalism economico-financiar “Florin Petria” – sectiunea Piata bancara, in vara anului 2011.

Dupa aproape sapte ani de activitate neintrerupta alaturi de Conso.ro, Alexandra si-a dorit sa faca o schimbare in cariera, sa valorifice informatiile si competentele pe care le-a dobandit in aceasta perioada indelungata intr-un domeniu mai tehnic, dar cu stranse conexiuni cu domeniul financiar.

Colaborarea formala dintre Conso.ro si Alexandra Popa a ajuns la final, insa prietenia dintre noi va ramane aceeasi si nu este deloc exclus sa identificam zone de interes comun si de colaborare si in viitor, in proiectele pe care Conso.ro le va dezvolta in anii care vin.

Multumesc pentru tot ceea ai ce ai facut pentru Conso.ro, Alexandra! Si mult succes in toate planurile tale de viitor!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Info banci


Ce poti afla din paginile de Facebook ale bancilor
Ce poti afla din paginile de Facebook ale bancilor

Desi principala retea sociala e folosita preponderent ca un canal de marketing, exista si campanii sociale interesante, oferte din zone conexe, informatii utile si, uneori, divertisment.

25 Noiembrie 2020 | Info banci

Plati mai simple si mai rapide prin Google Pay
Plati mai simple si mai rapide prin Google Pay

Atat Visa cat si Mastercard au comunicat introducerea serviciului in Romania, prin intermediul catorva banci si fintech-uri. Inrolarea in serviciu se face prin intermediul aplicatiilor mobile ale partenerilor.

18 Noiembrie 2020 | Info banci

Black Friday, varianta bancara
Black Friday, varianta bancara

Sarbatoare de marketing si lichidare de stocuri, Black Friday are corespondent si in acest in ofertele bancilor care isi tenteaza clientii preponderent cu credite mai ieftine si carduri de cumparaturi mai generoase.

9 Noiembrie 2020 | Info banci

Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus