Multumim pentru tot, Alexandra! Si mult succes pe mai departe!

Dupa aproape sapte ani de munca in folosul Conso si al utilizatorilor de servicii financiare care ne sunt alaturi in fiecare zi, colega noastra Alexandra Popa a decis sa faca o schimbare in cariera.


Alexandra s-a alaturat echipei noastre inca din primul an de activitate, in 2006, si si-a adus in permanenta o contributie extrem de valoroasa la bunul renume pe care Conso.ro il are astazi printre consumatorii de produse si servicii financiare.

Serioasa si dedicata, Alexandra a oferit, alaturi de ceilalti colegi din echipa Conso, mii de raspunsuri utile celor care ne-au scris la Sfatul Expertului. A rezolvat problemele a sute de utilizatori care si-au scris nemultumirile la Vocea Clientului si a relatat despre succesele din justitie ale multor consumatori nemultumiti care si-au gasit dreptatea doar in instanta.

Alexandra a scris sute de stiri si de articole prin care dumneavoastra, cititorii nostri, ati fost mai bine informati, ati inteles la ce anume trebuie sa fiti atenti atunci cand vreti sa constituiti un depozit sau sa luati un credit. A participat activ la permanenta actualizare a produselor si serviciilor financiare, pentru ca fiecare dintre utilizatorii Conso.ro sa gaseasca mereu informatiile corecte si complete de care are nevoie!

Valoarea si calitatea activitatii desfasurate de Alexandra n-au fost recunoscute doar prin sutele de mesaje de multumire pe care le-a primit de la dumneavoastra, cititorii si utilizatorii nostri, ci si prin castigarea concursului de jurnalism economico-financiar “Florin Petria” – sectiunea Piata bancara, in vara anului 2011.

Dupa aproape sapte ani de activitate neintrerupta alaturi de Conso.ro, Alexandra si-a dorit sa faca o schimbare in cariera, sa valorifice informatiile si competentele pe care le-a dobandit in aceasta perioada indelungata intr-un domeniu mai tehnic, dar cu stranse conexiuni cu domeniul financiar.

Colaborarea formala dintre Conso.ro si Alexandra Popa a ajuns la final, insa prietenia dintre noi va ramane aceeasi si nu este deloc exclus sa identificam zone de interes comun si de colaborare si in viitor, in proiectele pe care Conso.ro le va dezvolta in anii care vin.

Multumesc pentru tot ceea ai ce ai facut pentru Conso.ro, Alexandra! Si mult succes in toate planurile tale de viitor!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus