top banner

Multumim pentru tot, Alexandra! Si mult succes pe mai departe!

31 Mai 2013 | Autor: Conso

Dupa aproape sapte ani de munca in folosul Conso si al utilizatorilor de servicii financiare care ne sunt alaturi in fiecare zi, colega noastra Alexandra Popa a decis sa faca o schimbare in cariera.
Alexandra s-a alaturat echipei noastre inca din primul an de activitate, in 2006, si si-a adus in permanenta o contributie extrem de valoroasa la bunul renume pe care Conso.ro il are astazi printre consumatorii de produse si servicii financiare.
Serioasa si dedicata, Alexandra a oferit, alaturi de ceilalti colegi din echipa Conso, mii de raspunsuri utile celor care ne-au scris la Sfatul Expertului. A rezolvat problemele a sute de utilizatori care si-au scris nemultumirile la Vocea Clientului si a relatat despre succesele din justitie ale multor consumatori nemultumiti care si-au gasit dreptatea doar in instanta.
Alexandra a scris sute de stiri si de articole prin care dumneavoastra, cititorii nostri, ati fost mai bine informati, ati inteles la ce anume trebuie sa fiti atenti atunci cand vreti sa constituiti un depozit sau sa luati un credit. A participat activ la permanenta actualizare a produselor si serviciilor financiare, pentru ca fiecare dintre utilizatorii Conso.ro sa gaseasca mereu informatiile corecte si complete de care are nevoie!
Valoarea si calitatea activitatii desfasurate de Alexandra n-au fost recunoscute doar prin sutele de mesaje de multumire pe care le-a primit de la dumneavoastra, cititorii si utilizatorii nostri, ci si prin castigarea concursului de jurnalism economico-financiar “Florin Petria” – sectiunea Piata bancara, in vara anului 2011.
Dupa aproape sapte ani de activitate neintrerupta alaturi de Conso.ro, Alexandra si-a dorit sa faca o schimbare in cariera, sa valorifice informatiile si competentele pe care le-a dobandit in aceasta perioada indelungata intr-un domeniu mai tehnic, dar cu stranse conexiuni cu domeniul financiar.
Colaborarea formala dintre Conso.ro si Alexandra Popa a ajuns la final, insa prietenia dintre noi va ramane aceeasi si nu este deloc exclus sa identificam zone de interes comun si de colaborare si in viitor, in proiectele pe care Conso.ro le va dezvolta in anii care vin.
Multumesc pentru tot ceea ai ce ai facut pentru Conso.ro, Alexandra! Si mult succes in toate planurile tale de viitor!
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci
Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Dupa modelul IRCC care a inlocuit Robor in Romania, creditele in franci elvetieni, dolari, lire sterline si yeni au schimbat referinta Libor din acest an.

03 Feb 2022 | Info banci
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Dec 2021 | Info banci
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Oct 2021 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul