Multumim pentru tot, Alexandra! Si mult succes pe mai departe!

Dupa aproape sapte ani de munca in folosul Conso si al utilizatorilor de servicii financiare care ne sunt alaturi in fiecare zi, colega noastra Alexandra Popa a decis sa faca o schimbare in cariera.


Alexandra s-a alaturat echipei noastre inca din primul an de activitate, in 2006, si si-a adus in permanenta o contributie extrem de valoroasa la bunul renume pe care Conso.ro il are astazi printre consumatorii de produse si servicii financiare.

Serioasa si dedicata, Alexandra a oferit, alaturi de ceilalti colegi din echipa Conso, mii de raspunsuri utile celor care ne-au scris la Sfatul Expertului. A rezolvat problemele a sute de utilizatori care si-au scris nemultumirile la Vocea Clientului si a relatat despre succesele din justitie ale multor consumatori nemultumiti care si-au gasit dreptatea doar in instanta.

Alexandra a scris sute de stiri si de articole prin care dumneavoastra, cititorii nostri, ati fost mai bine informati, ati inteles la ce anume trebuie sa fiti atenti atunci cand vreti sa constituiti un depozit sau sa luati un credit. A participat activ la permanenta actualizare a produselor si serviciilor financiare, pentru ca fiecare dintre utilizatorii Conso.ro sa gaseasca mereu informatiile corecte si complete de care are nevoie!

Valoarea si calitatea activitatii desfasurate de Alexandra n-au fost recunoscute doar prin sutele de mesaje de multumire pe care le-a primit de la dumneavoastra, cititorii si utilizatorii nostri, ci si prin castigarea concursului de jurnalism economico-financiar “Florin Petria” – sectiunea Piata bancara, in vara anului 2011.

Dupa aproape sapte ani de activitate neintrerupta alaturi de Conso.ro, Alexandra si-a dorit sa faca o schimbare in cariera, sa valorifice informatiile si competentele pe care le-a dobandit in aceasta perioada indelungata intr-un domeniu mai tehnic, dar cu stranse conexiuni cu domeniul financiar.

Colaborarea formala dintre Conso.ro si Alexandra Popa a ajuns la final, insa prietenia dintre noi va ramane aceeasi si nu este deloc exclus sa identificam zone de interes comun si de colaborare si in viitor, in proiectele pe care Conso.ro le va dezvolta in anii care vin.

Multumesc pentru tot ceea ai ce ai facut pentru Conso.ro, Alexandra! Si mult succes in toate planurile tale de viitor!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti
Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti

Bancile au sesizat avantajele combinarii platilor in crestere cu cardul cu obstacolele dotarii cu POS-uri in spatiile comerciale improvizate si propun aplicatii ce transforma telefonul in terminal de acceptare a platilor cu cardul.

17 Februarie 2021 | Info banci

Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus