Millennium si-a propus sa vanda conturi de salariu printr-un concurs

Millennium Bank a lansat un concurs interactiv, cu ajutorul caruia incearca sa atraga clienti cu venituri mai mari de 1.000 lei care sa isi incaseze salariul prin banca.

”Millennium Treasure” este un concurs interactiv neconventional, care presupune colectarea de monede speciale in perioada  18 ianuarue – 11 martie. Marele premiu consta intr-un salariu mediu net pe economie pentru un an.

Locul 2 presupune doua premii ce constau fiecare dintr-un salariu pentru trei luni, iar cei 5 castigatori de pe locul 3 vor primi fiecare salariul pe o luna.

Monedele pot fi colectate din sucursalele Millennium Bank, de pe site-ul bancii, de pe reteaua de socializare Facebook, precum si de pe 200 de alte site-uri afiliate Google. Mai multe detalii pot fi consultate in regulamentul campaniei.

Contul este disponibil in lei si nu prevede plata vreunui comision de administrare sau de retragere numerar de la bancomatele bancii. Pe de alta parte, doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci sunt gratuite.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus