Garanti va ingloba marcile Motoractive, Ralfi si Domenia Credit

Garanti Romania va ingloba la finele anului cele trei institutii financiare non-bancare, Motoractive, Ralfi  si Domenia Credit, care au functionat anterior sub brandul GE Money.

Demersul vine in urma achizitiei de saptamana trecuta de catre Garanti Turcia a pachetului de actiuni detinut de GE Money la aceste trei entitati, devenind astfel singurul actionar al acestora, cu o participatie de 100%.

Alaturi de Garanti Bank, aceste entitati vor forma Grupul Garanti si isi vor desfasura activitatea sub urmatoarele marci dedicate: Motoractive Leasing va functiona sub marca Garanti Leasing, Ralfi se va schimba in Garanti Credite de Consum, in timp ce noua marca a Domenia va fi Garanti Credite Ipotecare.Totodata, banca are o noua denumire oficiala, Garanti Bank. Procesul de rebranding a fost initiat deja pe plan intern si va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie 2011 si in relatiile cu clientii si colaboratori precum comercianti, dealeri, brokeri, etc.

“Ma bucur sa anunt integrarea celor trei IFN-uri in familia Garanti, sub marca Garanti, alaturi de Garanti Bank. Cred ca aceasta integrare a echipelor si a marcilor va consolida prezenta noastra in Romania, iar Grupul Garanti va deveni o forta financiara pe piata locala”, a declarat Murat Atay, director general al Grupului Garanti.

Cele 3 institutii financiare nebancare vor completa gama de produse si servicii a GarantiBank cu produse specifice de leasing si servicii de administrare a flotelor, cu credite de consum oferite intr-o retea extinsa de magazine partenere, precum si cu credite ipotecare dedicate achizitiei de imobile si terenuri sau refinantarii altor credite.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus