Eximbank isi extinde reteaua teritoriala in Muntenia

Eximbank a inaugurat 2 noi agentii in Ploiesti si Pitesti, care vor oferi servicii financiare pentru companiile din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea.


Deschiderea unitatilor a fost motivata de faptul ca aceste zone cunosc o dezvoltare buna a activitatii economice, in domenii diverse.”Pe de o parte avem Argesul, care ocupa locul sase la nivel national din punctul de vedere al fortei economice, iar pe de alta parte, Prahova are prin traditie o vocatie economica industriala”, a precizat presedintele EximBank, Traian Halalai.

Noile unitati vor functiona pe modelul agentiilor cu numar mic de angajati (maxim 3), care sa practice metode de vanzare directa la sediul companiilor. “Tintim intreaga comunitate de afaceri locala si de aceea ne vom adresa oricarui tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare”, afirma Halalai.

El a spus ca Eximbank va continua procesul de eficientizare al retelei teritoriale si va mai deschide in perioada urmatoare, inca 2 agentii. In prezent, banca detine 13 unitati, prin care ofera servicii de finantare, garantare si asigurare.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Vocea clientului Conso se aude direct la CSALB
Vocea clientului Conso se aude direct la CSALB

Conso si Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor din domeniul bancar (CSALB) au incheiat un parteneriat care permite formularea de solicitari de rezolvare a nemultumirilor legate de produsele si serviciile bancare direct din sectiunea Vocea Clientului de pe Conso.

2 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus