Eximbank isi extinde reteaua teritoriala in Muntenia

Eximbank a inaugurat 2 noi agentii in Ploiesti si Pitesti, care vor oferi servicii financiare pentru companiile din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea.


Deschiderea unitatilor a fost motivata de faptul ca aceste zone cunosc o dezvoltare buna a activitatii economice, in domenii diverse.”Pe de o parte avem Argesul, care ocupa locul sase la nivel national din punctul de vedere al fortei economice, iar pe de alta parte, Prahova are prin traditie o vocatie economica industriala”, a precizat presedintele EximBank, Traian Halalai.

Noile unitati vor functiona pe modelul agentiilor cu numar mic de angajati (maxim 3), care sa practice metode de vanzare directa la sediul companiilor. “Tintim intreaga comunitate de afaceri locala si de aceea ne vom adresa oricarui tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare”, afirma Halalai.

El a spus ca Eximbank va continua procesul de eficientizare al retelei teritoriale si va mai deschide in perioada urmatoare, inca 2 agentii. In prezent, banca detine 13 unitati, prin care ofera servicii de finantare, garantare si asigurare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus